Logo Lyreco

Staples Solutions

Vi har fokus på å skape omgivelser som imøtekommer de ulike kravene til dagens og morgendagens arbeidsplass, så du kan utgjøre en forskjell – hver dag. Våre entusiastiske spesialister har som mål å hjelpe deg med å få mer ut av arbeidsplassen din – enten det er et hjemmekontor eller i en skyskraper, en ombygd garasje eller "free seating".

Omgivelsene har stor påvirkning på hvordan vi føler oss hver dag. Den knytter oss sammen, inspirerer oss til å være kreative og gjør at vi føler oss levende. Den tar vare på oss, gir oss sikkerheten og tryggheten til å gjøre det vi må. Med vårt brede utvalg av løsninger, kan du stole på at arbeidsplassen din kan gjøre alle disse tingene.

Hvis du har mer enn 20 ansatte, kan vi hjelpe deg med å sette sammen et anskaffelsesprogram som er tilpasset bedriftens unike behov. Med en Staples kontrakt vil du kunne dra nytte av spesialpriser, et bredt utvalg av løsninger og kontinuerlig støtte fra en målrettet kontoadministrator. Uansett hva du trenger eller når du måtte trenge det, er vi her for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av omgivelsene dine.

La oss snakke sammen

Kontakt en av våre representanter for en løsning som er skreddersydd til dine behov.

Let's talk in person NO

Let's talk in person NO
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form