Logo Lyreco

Tips for å bruke pauserommet til å øke produktiviteten

Del på:
  • Staples_article

Legg til rette for en pausekultur
Pauserommet er mer enn bare et sted å fylle kaffekoppen. Det er stedet der de ansatte går for å ta seg en pust i bakken, snakke sammen og utveksle ideer. Forskning har vist at man ved å ta pauser faktisk øker produktiviteten, og mer enn 85 % av ansatte sier at pauser hjelper dem med å fokusere. En hyggelig prat er viktig for trivselen på arbeidsplassen. Gjør derfor kvalitetspauser til en naturlig del av bedriftskulturen.

Fleksible pauser
Pauserommet kan være hyggelig nok i seg selv, men hvis det mangler ting som skap og oppbevaringsplass, er det ikke sikkert at de ansatte får utnyttet det til fulle. Et godt utstyrt rom tilrettelegger for bedre pauser og bidrar til at de ansatte kan jobbe komfortabelt når som helst på dagen. Noen av de beste forbedringene man kan gjøre, er å fylle på med sunn snacks og drikke samt Fairtrade-produkter som fremmer bedriftens verdier. I tillegg er det alltid lurt å sørge for at rommet er rent og godt organisert.

Du fortjener en pause
Alt dette er vel og bra, men du har kanskje begrenset med tid til å kjøpe inn forfriskninger for å øke produktiviteten? Når du bestiller varer hos oss, er det lett å legge til forfriskninger og utstyr til pauserommet. Ikke bare effektiviserer det prosessen og reduserer kostnadene, men du får en pause med på kjøpet.

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form