Logo Lyreco

Praktiske tips for en hyggelig arbeidsplass

Del på:
  • durable

Ønsker du å bli mer effektiv i ditt daglige liv? En klar organisasjon og strukturerte prosesser er grunnlag for det. Men tvetydige instruksjoner og mangel på informasjon begrenser ofte evnen til å arbeide effektivt - det er ikke bare selskapet som lider av det, men også din egen motivasjon. Dette gjelder ikke bare arbeid, men også påvirker pauser og pauser. "Forfriskninger" rom og spiserom trenger også tydelig merking og strukturerte prosesser for å gi best mulig utvinning av personalet.
Her er tre enkle tips for bedre organisering av arbeidet.

1. Oversikt
Hvis du har tilgang til all viktig informasjon, men kan fortsatt ikke finne de nødvendige dokumenter? En färgorinterad struktur gir en rask oversikt. Viktige dokumenter er lett tilgjengelig med klemmappe DURACLIP® , dokumentene er lett å fjerne takket være den praktiske klippet.

2. Nøyaktig informasjon
Hva er de vanligste manglene i mange organisasjoner? Å få riktig informasjon når det trengs. Er sikkerhetsinformasjon tydelig og synlig? Er prislister, menyer og annen informasjon i spisesalen? Hva er dagens tilbud i spisesalen? Etter å ha lett tilgjengelig informasjon, særlig sikkerhetsinstruksjonene og informasjonen om noe element av risiko gjør arbeidet enklere. Informasjon ramme DURAFRAME® er ideelt for dette. Takket være det hengslede frontsiden, kan informasjonen endres raskt, og det kan settes opp på mange forskjellige steder og overflater takket være mange forskjellige modeller.

3. Organisere praktisk
Vi trenger alle pauser fra arbeidet. Er de ulike lokaler for pauser praktisk og pent organisert? Er det rotete etter hver pause? Informasjonsskilt og avfallsbeholdere med svinglokk gjør det raskt og enkelt å rydde opp etter seg

Del på:

Fortsett lesingen

FÅ ET VANTAGE POINT-MAGASIN GRATIS

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form