Logo Lyreco

Tork Easy Handling

Del på:
Tork

I et i raskt skiftende landskap i forhold til risikostyring, har Tork utviklet mange produkter for å bidra til å redusere risiko. The Tork Easy Handling™ pakningssystem som er utviklet for å gjøre livet lettere, har blitt utvidet til å inkludere enda flere produkter. Tork Easy Handling™ emballasje er utformet for renholdspersonalets og virksomhetslederes bekvemmelighet. Det ble lansert på bakgrunn av SCAs observasjonsstudie i arbeidslivet til renholdere.

Studien viste at en vesentlig del av en renholders arbeid består i å frakte uhåndterlige pakker tørkepapir, toalettpapir og andre forsyninger over lange avstander. Både Tork Carry Park plastemballasje og Tork Carry Box kartong er designet for å lette denne byrden.

Andre produkter som bidrar til å redusere risiko i et raskt skiftende landskap inkluderer våre Tork Foam Soaps, med en spesialtilpasset dispenser for personer med nedsatt styrke i hendene.

Tork har et utvalg av nye miljømerkede skumsåper som er spesielt egnet for offentlige toaletter i restauranter, hoteller, skoler og sykehus. En spesialdesignet dispenser gjør det enkelt i bruk for barn og personer med nedsatt styrke i hendene. På grunn av dette har den skånsomme såpen fått godkjenningsstempel av det svenske revmatikerforbund og er sertifisert i henhold til nordiske og EUs miljømerker. I tillegg skaper ikke skumsåper like mye søl som flytende såpe, noe som hjelper å holde fasilitetene friske og rene lengre.

Alle våre såper kommer i forseglede engangsflasker for å minimere risikoen for kontaminasjon. Dispenserflasken har blitt designet for å gjøre det enkelt å bytte og refille den raskt. 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form