Logo Lyreco

Rexel – holder identiteten din trygg på kontoret

Del på:
Rexel

Identitetskriminalitet blir stadig mer vanlig ved at kriminelle får tilgang til sensitiv informasjon både når du er koblet til Internett og når du ikke er det. Ved å klone identiteten din ved hjelp av stjålet personlig informasjon og deretter åpne nye bankkontoer, ta opp lån, tukle med dokumenter eller kjøpe varer på vegne av deg, kan internettkriminelle påføre deg omfattende utgifter og skade ditt personlige og profesjonelle omdømme.

I henhold til svindelbeskyttelsestjenesten, Cifas, er 41 % av all svindel identitetstyveri, og andelen fortsetter å stige.

Det er flere måter du kan bidra til å forhindre identitetssvindel på, og makulering er én av dem. Makulering med automatisk mating er en effektiv metode for å unngå svindelforsøk på. Den er der for å beskytte bedriften din og de ansatte mot identitetstyveri, unngå bøter og potensiell rettslig forfølging. Makuleringsmaskiner med et automatisk matingselement gjør ikke bare at du sparer tid, de kan også bidra til at du sparer penger ved at de ansatte kan fokusere på andre jobber samtidig.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form