Logo Lyreco

Limbånd fra tesa® – løsninger: Svaret for mer sikkerhet

Del på:

Pålitelighet er bra – forebyggende tiltak er bedre. Temaet sikkerhet blir stadig viktigere i bedrifter, nettopp for å unngå skader og farekilder. Som en av de internasjonalt ledende produsentene av innovative limbånd har tesa utviklet et stort sortiment av produkter i toppkvalitet. Produktene bidrar til å opprettholde verdien til varer og bygninger, og holder disse i driftsikker stand. De følgende eksemplene viser hvilken merverdi disse limbåndløsningene fra tesa har:

Emballasjebånd fra tesapack® beskytter pakker mot skader

Kraftig vekst for salg på Internett: I fjor ble det sendt om lag tre milliarder vareforsendelser bare i Tyskland. For at pakker skal komme frem uskadd til mottakeren, legger 68 % av nettbutikkene vekt på sikker emballasje – det viser den nye studien til Händlerbund (Forbundet for netthandel i Tyskland). Fra minipakker til transport av farlige varer i XXL-kartonger: Med limbåndene i toppkvalitet fra tesapack® kan pakker av ulike størrelser og vekt lukkes ordentlig og raskt. Pakkebåndet tesapack® Ultra Strong byr for eksempel på ekstra robust beskyttelse. Det er ikke bare ekstremt slitesterkt, men kan rulles av med svært lite støy. Et viktig pluss for trivsel på arbeidsplassen: Studier har vist at det finnes flere pakkebånd som lager støy tilsvarende lydnivået til en bil som kjører i 50 km/t, når de rives av. 

Liming i stedet for boring Det smarte alternativet for mer sikkerhet på arbeidsplassen

Om lag hvert 6. sekund skader noen seg mens de snekrer hjemme i Tyskland. Men selv proffene i anleggsbransjen som jobber med spisse gjenstander og verktøy hver dag, unngår ikke alltid skader. For å forhindre dette har tesa utviklet selvklebende festeløsninger som tilfredsstiller selv de høyeste krav. Enten ved hjelp av det dobbeltsidige monteringsbåndet tesa Powerbond® for permanent festing, eller tesa Powerstrips som kan løsnes igjen®: Festing av bilder, speil eller reklametavler har aldri vært enklere. Du trenger hverken spesielle fagkunnskaper eller ekstra verktøy for å utføre det nødvendige arbeidet. Dette fører til at arbeidssikkerheten for medarbeiderne forbedres, og man unngår skader på bygninger som oppstår ved feil bruk av verktøy.

tesa Extra Power® Universal – det ekstra sterke tekstilbåndet som holder verden sammen

Noen ganger kan hvert sekund telle når man skal forhindre større skader: Utette rør, knuste vindusruter eller ødelagte takrenner – i disse nødstilfellene må man handle raskt! Det supersterke tekstilbåndet tesa Extra Power® Universal kan rives av for hånd og byr på sikker hjelp ved reparasjoner som ikke kan vente.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form