Logo Lyreco

Hvor mye koster forfalskninger bedriftseiere?

Del på:
  • Safescan

Piratkopiering er beregnet for å koste amerikanske bedrifter milliarder årlig, og EC anslår at piratkopiering har kostet EU minst € 500 millioner siden euroens introduksjon i 2002. Akseptere falske penger er en reell trussel som hver entreprenør står overfor. Den beste beskyttelsen er en aktiv anti-forfalsketspolitikk ved utsalgsstedet.

Hvilke valutaer har mest forfalskninger?
I absolutte vilkår, er den amerikanske dollaren verdens mest forfalskete valutaen. Prosentvis-messig, leder det britiske pundet. Euro er også en ettertraktet forfalskningsmål; Siden introduksjonen i 2002 har mengden av falske penger i omløp i Europa stadig økt hvert år.

Hvordan beskytter sentralbanker sedler for forfalskning?
Alle forfalsketsdetektorer er avhengige av avanserte sikkerhetsfunksjoner som sentralbanker bevisst setter inn i sedler. Disse funksjonene begynner med spesiell treasury-papir, som enten er en bomull-lin blanding eller, i økende grad, polymerbasert. Sentralbanker utformer deretter hver seddel for å inneholde komplekse ultrafiolett, magnetisk, infrarød og holografiske egenskaper. I mange valutaer, har hver seddeltype (eller kirkesamfunn) også en unik, veldig bestemt størrelse, tykkelse og vekt, for å bekjempe seddelbleking (der falskmyntnere bleker en ekte seddel med lav verdiog skriver ut en forfalsket seddel av høy verdi på samme papir) .

Hva hvis en sentralbank gjør endringer i en seddel?
Sentralbanker jobber stadig med å forbedre seddelssikkerhet mens nye teknikker dukker opp. Safescans valuta ledergruppe følger med på denne utviklingen og oppdaterer vår deteksjonsprogramvare så snart nye sedler er annonsert. Vi varsler når en oppdatering er klar; alt du trenger å gjøre er å installere det ved hjelp av USB-port eller micro SD port på baksiden av Safescan enheten. Når det nye notatet går i sirkulasjon, vil Safescan detektoren være klar for det.

Hvordan fungerer safescan's forfalskhetsdetektor?
Safescan tilbyr en rekke forfalskhetsdetektorer med gjenkjenning for å passe alle budsjett og behov, fra enkle detektorer som lar deg manuelt inspisere en enkelt seddelfunksjon (for eksempel ultrafiolett eller magnetiske merker) hele veien til avanserte, automatiserte multi-point teknologi for gjenkjenning. Alle er testet 100% av Sentralbankene.

Disse funksjonene begynner med spesiell treasury-papir, som enten er en bomull-lin blanding eller, i økende grad, polymerbasert. Sentralbanker utformer deretter hver seddel for å inneholde komplekse ultrafiolett, magnetisk, infrarød og holografiske egenskaper. I mange valutaer, har hver seddeltype (eller kirkesamfunn) også en unik, veldig bestemt størrelse, tykkelse og vekt, for å bekjempe seddelbleking (der falskmyntnere bleker en ekte seddel med lav verdiog skriver ut en forfalsket seddel av høy verdi på samme papir) .

Inneholder safescan's seddel counters også påvisning?
Foruten detektorer, Safescan tilbyr også et komplett utvalg av mynt- og seddeltellere. Alle Safescan-automatiserte seddeltellere har forfalskhetsdetektor. Fra ett-punkts deteksjon opp til multi-point deteksjonsteknologi. Alle er testet 100% av Sentralbankene.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form