Logo Lyreco

edding – alle snakker om sikkerhet. Vi leverer løsningene!

Del på:
Edding

Uansett hvor stor organisasjonen din er, er sikkerhet på arbeidsplassen svært viktig. Risikostyring betyr å beskytte de ansatte, eiendeler og data. Du blir kanskje overrasket over å høre at edding kan hjelpe deg på alle tre områdene!

edding 8400 permanent merketusj CD/DVD/BD – sikker merking av sikkerhetskopier
Sikkerhetskopiering er viktig, og én praktisk metode er å kopiere datafiler til DVD- og Blu-ray-plater. Men platene må merkes tydelig hvis du skal ha noen sjanse for å finne det viktige novemberregnskapet når det virkelig gjelder! Her kommer edding 8400 CD/DVD/BD-tusjen til hjelp. Den er perfekt for permanent merking av CD-, DVD- og Blu-ray-plater. Takket være den myke kulepennspissen skader den ikke platene. Og det vannfaste blekket som er fritt for løsemidler, gnis ikke utover og blekner ikke i sollys. edding 8400 får forresten tommelen opp fra Verbatim, den ledende produsenten av lagringsmedier. 

edding 8280 Securitas UV merketusj – bedre føre var enn etter snar

Hvordan kan edding hjelpe deg å beskytte eiendeler? Vel, når noe har blitt stjålet, hvor stor er sjansen for at det blir gjenkjent og returnert til deg? Det er nødvendig med en form for skjult merking. Takk og lov for edding 8280 permanent UV-tusj! Den gjør det mulig å skrive på praktisk talt alle overflater med skrift som er usynlig for det blotte øye, men lett og tydelig å lese under ultrafiolett (UV) lys. Ikke nok med det – blekket er vannfast, slitebestandig, lysfast og tørker raskt. Dette antityveriverktøyet er også et must når det er nødvendig med skjult merking.

edding 8850 tømrertusjpenn – merking på steder hvor det er vanskelige å komme til

OK, men kan merketusjer virkelig forbedre sikkerheten for de ansatte? Ja, det kan de. Det er her edding 8850-tømrertusjpennen kommer til sin rett! Siden den lange og tynne metallspissen er perfekt for markering på steder som er vanskelig å komme til, gjør tusjpennen det enkelt for tømrere, elektrikere, rørleggere og andre i byggebransjen å markere hullene de skal bore, med stor nøyaktighet. Og det er definitivt med på å beskytte dem mot byggeformannens vrede!

edding 950-merkepasta for industriell bruk – den åpenbare måten å gjøre farer synlige på

Denne bemerkelsesverdige merkepennen bruker en svært opak masse på ru, tilsmussede, rustne og til og med våte materialer. Og vi mener det når vi sier våte: Dykkere bruker edding 950 til å markere skipsdeler under vann ved inspeksjoner! Glatte gulv, våte vegger, rustne metaller, skjørt tre og andre mulige farer kan markeres raskt og tydelig. I tillegg til å være vannfast er edding 950 også ekstremt lysfast, varmebestandig opptil 300 °C og gnis ikke utover.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form