Logo Lyreco

Bygningssikkerhet og sikkerhetstiltak

Del på:
staples

Bygningsforvaltere har den svært vanskelige jobben med å sørge for at bygninger, områder og andre fasiliteter som tilhører selskapet, overholder lokale forskrifter og lovgivning.

Her er noen ting du bør ta hensyn til med tanke på bygningssikkerhet:

Brannsikkerhet
Det er nødvendig med regelmessige brannsikkerhetskontroller for å identifisere potensielle brannfarer som kan ha oppstått etter at fasilitetene ble bygd. Du må også sørge for at de ansatte vet hva de skal gjøre hvis en brann oppstår. Vedlikehold branndører og brannalarmer, og forsikre deg om at de fungerer som de skal. Har du de nyeste skiltene som kreves på stedet? Dersom det ikke avholdes sikkerhetskontroller, eller hvis nødutstyret ikke er i god stand, kan dette føre til at bedriften din blir bøtelagt, eller i verste fall dødsfall. Gode sikkerhetsrutiner er ekstra viktig hvis bedriftens fasiliteter er åpne for allmennheten. 

Helse og sikkerhet
Overholder alle kontorfasilitetene forskriftene for helse og sikkerhet? Følger nye ansatte prosedyrene? Ta deg tid til å sjekke at det ikke finnes løse ledninger eller andre ting man kan snuble i, at gelendrene er trygge å bruke, og at ingen andre farer har oppstått siden forrige kontroll.  Oppdater retningslinjene for helse og sikkerhet når dette er nødvendig, for eksempel hvis omfanget av bedriften er endret. Pass på at førstehjelpsskrinet inneholder alt nødvendig utstyr, og erstatt utstyr så raskt som mulig etter bruk. Sørg for at de ansatte gis opplæring, og ha tydelige nødprosedyrer.

Bygningssikkerhet 
Vet du hvem som kommer og går i bygningen? Det er viktig å ha kontroll på dette. Sikkerhetsskilt, overvåkningskameraer og låser med elektroniske sensorer kan skape et tryggere miljø. Dette er svært viktig hvis bedriften arbeider med sensitiv informasjon.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form