Logo Lyreco

Velge riktig utstyr - fra Nobo, din ekspert på visuell kommunikasjon

Del på:
Nobo

Møterom er en direkte gjenspeiling av din organisasjons image, og måten du utstyrer rommene dine på har en direkte innvirkning på produktiviteten. Å sette opp de riktige omgivelser og benytte det beste utstyret og tilbehøret er også avgjørende for at møtet skal bli vellykket og for å gi det riktige inntrykket til kunder og besøkende.

NOBO tilbyr en komplett løsning for møter, med enkle veiledninger om hvordan man skal velge på viktige områder - som en hjelp til å gjøre riktige valg som svarer til dine behov.

Flippoverstaffelier

Det allsidige flippoverstaffeliet kan brukes til så mange ting: vise informasjon, forberede deg på et møte, grunnleggende idédugnadsverktøy for interaktive diskusjoner. Noter ideer og tanker, og vis dem frem ved siden av skrivetavlen. Uansett hva du trenger den til, finnes det et flippoverstaffeli som er perfekt for deg!

Whiteboardtavler

Vår omfattende serie med Nobo-whiteboardtavler er utviklet for å koble sammen ideer og styrke kommunikasjon. Fører sammen mennesker og setter ideer ut i livet. Whiteboardtavler er en viktig del av samarbeid, organisering, tenkning og kommunikasjon. I tillegg til økt produktivitet og effektivitet, vil du også bidra til at andre oppnår mer.

skrivebord, kontor, kvinne, sittende, innendørs, møte, utdanning, teamarbeid, rom, league, møbler, business, gruppe, stol, voksen, klasserom, datamaskin, mann, samarbeid, ansatt
Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form