Logo Lyreco

Merkeskilt: En viktig del av vellykket samarbeid

Del på:
  • durable

Et vellykket samarbeid mellom personer i bedrifter er relevant for prosjekternes suksess. Til tross for at arbeidsplasser blir stadig mer virtuelle, er personlige møter fortsatt svært viktige. Vær godt forberedt av produkter som støtter samarbeidet i tillegg.

Enten i interne møter eller eksterne hendelser: De riktige kongressmerke/navneskilt er et viktig grunnlag for en vellykket tale og kommunikasjon som en klar identifisering av forretningspartnere og kunder blir lettere.

Den ideelle organisasjonen av navneskilt i to trinn:

Trinn 1: Velg riktig navneskilt
De forskjellige kravene til navneskilte bestemmes av de spesielle anledninger. Ved å gjøre det, gjør en klar lesbarhet talen til andre enkelt.

Perfekt for et profesjonelt utseende: PRESTIGE navneskilt fra DURABLE. Disse navneskilte av høy kvalitet er tilgjengelig med en stilig aluminiumsramme, en elegant svart bar eller uten ramme for et enkelt utseende. Deijlig: SMART CLIP-navneskilt i mini-format kan festes, f.eks. på skjorte krage, jakkeslaget eller slips. Du kan støtte førsteinntrykket ved hjelp av et tilstrekkelig navn, bade og legge hjørnesteinen til en vellykket kommunikasjon på denne måten!

Trinn 2: Enkel utskrift av navne
Ideell for en ukomplisert merking av navneskilt: Den gratis utskriftsprogramvaren DURAPRINT®. Programvaren er tilgjengelig på nettet (www.duraprint.eu) og gjør det mulig å lage individuelle design som kan skrives ut profesjonelt og kan lagres for senere bruk. Utskriften blir ganske enkelt ved hjelp av DURABLE BADGEMAKER®. Hvert DURABLE navneskilt har et praktisk mikroperforert papirark for navnemerker, hvis dimensjoner er avsatt i DURAPRINT®.

Tips: En praktisk databas-funksjon gjør det mulig å lage navneskilte med navn og bilder etc. i løpet av noen få klikk, slik at en stor mengde navneskilte for større arrangementer kan opprettes enkelt. Det er ingen enklere måte!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form