Logo Lyreco

Legamaster – All kitted out for a strong finish.

Del på:
Legamaster

Legamaster tilbyr et stort utvalg av løsninger til arbeidsområdet ditt, og hjelper deg med å legge grunnlaget for et vellykket siste kvartal. 

Er batteriene ladet etter sommerferien? Hvis du føler deg oppkvikket og forfrisket, er det viktig å bruke dette til å spisse konkurransen nå. Legamaster tilbyr et stort utvalg av løsninger for arbeidsområdet ditt, og hjelper deg med å oppnå de beste mulige resultatene for de gjenværende månedene av året.  

Legamaster PROFESSIONAL-serien er anerkjent for den ikoniske produktlinjen med kontortilbehør som ingen arbeidsområder der samarbeid står høyt, kan klare seg uten.

Ingen person, skjerm, business, teknologi, papir, tom, møbler, utstyr, innendørs, isolert, tom, kontor, en, skjermen, datamaskin, elektronikk, oppslagstavle, folk, moderne, tabell
Business, papir, illustrasjon, side, tekst, vannrett symbol, dokumentet, Internett, Internett, tegn, data, isolerte, vertikale, etikett, sikkerhet, teknologi, data, design, kommunikasjon

Ett av stjerneproduktene er Legamaster PROFESSIONAL-tavlen: en tusjtavle av topp kvalitet, lang varighet og uten riper. Perfekt til å skape, visualisere og fange opp tanker, ideer og inspirasjon.  Den kombinerer et utsøkt, klassisk utseende med mange funksjoner som gjør at du kan montere, bruke og rengjøre tusjtavlen uten anstrengelse. Et uovertruffent verktøy som gjør møter, samlingsmøter, arbeidsmøter og andre typer profesjonelle samlinger mer engasjerende og effektive.

Med Legamaster MagicWipe kan du rengjøre tusjtavlen raskt og enkelt. Og fordi denne fantastiske mikrofiberkluten fjerner de aller vanskeligste merkene og flekkene (også sprittusj), holder denne tusjtavlen seg som ny – på ny og på ny.

Legamaster PROFESSIONAL-settet inneholder et stort utvalg av tilbehør av høy kvalitet som er samlet sammen, slik at du kan bruke tusjtavlene enkelt og uten å anstrenge deg. Settet består av ti tavletusjer, tørre renseservietter, tusjtavlerens, (supersterke) magneter og en tavleassistent.  

Legamaster – Vi gjør kommunikasjon synlig

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form