Logo Lyreco

Jobb sammen for å organisere arbeidsplassen!

Del på:
  • Dymo

Noen ganger er det slik at verktøyene vi trenger, ikke alltid er lett tilgjengelige på kontoret. Det kan hindre oss i å fullføre visse oppgaver.  I dagens kontormiljø er det viktig å fokusere på samarbeid og samhandling for å sikre suksess. Enheter som muliggjør enkel og allsidig deling, oppmuntrer til en åpen og samarbeidsrettet arbeidskultur. 

Mer organisasjon, mer effektivitet, mer samarbeid!
Identifikasjon og organisasjon hjelper medarbeidere til å skape et sikrere, mer produktivt og mer effektivt arbeidsmiljø. Merkemaskiner og etiketter kan hjelpe organisasjoner med en lang rekke merkingsoppgaver slik at dere får jobben unnagjort på en enkel måte:

Den nye DYMO® MobileLabeler er en merkemaskin som er ideell for et delt kontormiljø. Bluetooth®-tilkoblingsmulighetene gjør at flere brukere kan koble seg til og skrive ut fra smarttelefoner eller nettbrett.  Den gratis DYMO Connect-appen og Bluetooth®-tilkobling gir rask konfigurering, mens funksjoner som stavekontroll, tale til tekst og et stort utvalg skrifter gjør det mulig å lage opptil 24 mm brede etiketter i en fei. 

Med MobileLabeler kan du enkelt og greit organisere hele kontoret på farten. Skriv ut etiketter hvor som helst via smarttelefonen i fem enkle trinn:

  1. Last ned DYMO® Connect-appen
  2. Koble til DYMO® MobileLabeler
  3. Lag teksten din
  4. Tilpass etiketten
  5. Skriv ut 

Du kan enkelt dele den bærbare maskinen med kollegaene dine. Dette oppmuntrer til delt bruk av enheter på kontoret, som kan inspirere til en mer samarbeidsrettet tankegang. Gjør organisasjonen din en tjeneste med tydelig skilting og fargekoding. Be om DYMOs varierte utvalg av over 20 tapefarger, -størrelser og -materialer for å finne de riktige etikettene til de riktige bruksområdene!

På datamaskinen kan du bruke LabelWriter TM 450 Turbo til post-, frakt-, strekkodeetiketter og navneskilt, noe som eliminerer avfall og bryderiet med etikettark. Skriv ut nøyaktige mengder uten problemer for enkel og rask organisering. Du kan til og med tilpasse etikettene fra en PC eller Mac®**.

 

*DYMO MobileLabeler er kompatibel med Windows® 7 og nyere, Mac OS® v10.4 og nyere, Android™ 4.4 og nyere, iOS® 8.0 og nyere. DYMO connect er kompatibel med Android™ og iOS.
**Kompatibel med Windows® 7 og nyere samt Mac OS® X v10.8 og nyere. Microsoft og Windows er enten registrerte varemerker eller varemerker tilhørende Microsoft Corporation i USA og/eller andre land. Mac og OS X er varemerker tilhørende Apple Inc., som er registrert i USA og andre land.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form