Logo Lyreco

Gjør varemerket ditt uforglemmelig med disse seks nyskapende ideene

Del på:

Alle elsker swag, giveaways og merkevarer. Men ikke alle merkevarer og reklameeffekter har lik kvalitet. En kvalitetsvare kan øke bevisstheten rundt varemerket og gjøre det mer synlig, samtidig som den fremmer en direkte og positiv forbindelse mellom selskapet og kunden. Merkevarer er en god isbryter og kan generere nye kunder på messer, konferanser, nettverksarrangementer og så videre.

Og hvor finner du dem? Hos Staples, selvfølgelig. Visittkort og brosjyrer er bare starten på hva vi kan produsere for selskapet ditt. Og dette utvalget av nyttige kvalitetsvarer er bare en liten del av hva vi kan skape. Disse artiklene er enkle å tilpasse og levere, og kan tilføre verdi i hverdagen til både nåværende og fremtidige kunder – takket være deg.

1. Vannflasker 

Vis at du bryr deg om miljøet og folks helse ved å dele ut personlige, gjenbrukbare vannflasker. Med plast-, glass- og metallalternativer, samt filtre og kolber, kan du designe noe som skiller seg ut, representerer varemerket ditt og slukker tørsten. Dette er en gjenstand folk bruker daglig i flere måneder eller lenger, noe som betyr at varemerket ditt er det første de vil tenke på når de gjør noe så naturlig som å drikke vann. 

AdobeStock_90385020.jpeg

2. USB-minnepinner 

USB-minnepinner er et annet praktisk alternativ – siden alle trenger dem på et eller annet tidspunkt, er de populære giveaways som gir rom for kreativitet. Farge- og trykkalternativene er så godt som ubegrenset, men med USB-minnepinner kan du også leke deg med form. Denne innretningen gjør jobben enten den er firkantet eller formet som en paprika. Så lenge den er lett gjenkjennelig og passer til varemerket ditt, er det bare å slå seg løs.

AdobeStock_201947495.jpeg

3. Powerbanker 

En kompakt powerbank er enda mer nyttig i dagens hyperkoblede verden. Ingenting er verre enn å gå tom for strøm mens du er på jobb. En elegant og taktisk merket lader kan være den perfekte giveaway. Siden designet er minimalistisk, bør du unngå et voldsomt mønster. Velg heller et unikt element eller to som gjør at varemerket skiller seg ut, og som minner brukeren på hvem som hjelper dem med å lade telefonen. 

AdobeStock_80109325.jpeg

4. Solbriller

Stilige solbriller er en annen populær artikkel som er enkel å tilpasse. Fargealternativene er ubegrenset, men enten du velger neonfarger eller nøytrale farger, må du tenke på hvordan du vil at varemerket skal se ut – de fleste vil ikke ha navnet på et selskap på favorittsolbrillene sine. Du bør heller vurdere å plassere en liten logo eller detalj på utsiden av brillestangen, og plassere annen informasjon på innsiden. På denne måten gir du en vennlig påminnelse om hvem du er i stedet for å tvinge deg inn i synsfeltet.

 sunglass and notepad on the table, selective focus on the sunglass on holiday.jpeg           

5. T-skjorter

Alle liker en gratis T-skjorte, men gaveartikler med tydelig merking havner ofte bakerst i klesskapet og kommer bare frem når alt annet er skittent. Dette kan imidlertid endres. Det er ikke så vanskelig å trykke en komfortabel, pen overdel, men det krever litt planlegging. I stedet for å plassere selskapets navn på brystet kan du krympe det litt og flytte det til øverst på ryggen eller til ermet. Dekorer heller forsiden med unik grafikk eller et artig slagord som gjenspeiler varemerket, forretningsideen eller en pågående kampanje. 

Zz1iMTQ2ZTQxNmE0YmQ0ZjZmOGQ0NmFkMTBiMzViZWUwZA==.jpeg

6. Notatbøker

Det er kanskje litt gammeldags, men en pen notatbok av høy kvalitet går aldri av moten. Den beste måten å starte en idémyldring på er å sette pennen på papiret, noe som gjør notatbøker til en populær velkomstgave blant forretningsfolk. Husk: de fleste prøver å unngå produkter med overdreven merking – uansett om de er gratis eller ikke. Om nødvendig bør du begrense designet på permen til kun en logo, eventuelt bruke de bakerste sidene og innsiden av permene til å formidle hvem du er. 

  Females hand writing in notebook.jpeg                          

Når du skal overlevere disse artiklene til de riktige personene, bør du holde det enkelt. Hvorfor skal du bruke penger på porto og emballasje når en personlig tilnærming gir et mer varig inntrykk? Utdeling av merkevareartikler er nyttig når du vil oppnå kontakt med potensielle kunder og forbipasserende, enten du deltar på et arrangement eller er på gjennomreise.

Som oftest vil utdelingen bare omfatte en hilsen og noen få høflighetsfraser – men ikke vær redd for å oppmuntre til videre samtaler. Når det gjelder giveaways med høyere verdi, kan handlinger som å lytte til en presentasjon, skanne skilt eller skrive seg inn med navn og e-postadresse være en enkel måte å gjøre seg fortjent til en giveaway på, samtidig som du genererer interesse for merkevaren og selskapet. 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form