Logo Lyreco

Former morgendagens arbeidsplass med Legamaster.

Del på:
Legamaster

Arbeidsplasser i globale selskaper endrer seg hurtig.  Fremtidens kontorer vil være fleksible, åpne og med fokus på samarbeid for å stimulere til produktivitet, kreativitet og nyskapning med et sterkt fokus på høy kvalitet, tilpasningsdyktighet, flerfunksjonalitet og samhandling.

Nøkkeltrender som mobilitet, økende behov for spontan, uformell samhandling, geografisk spredt arbeidsstokk og et skifte fra store konferanserom til mindre møterom, er med på å forme utviklingen av fremtidens kontorer. For å maksimere samhandling og samarbeid anbefales det at selskaper innlemmer minst ett element i en møteøkt som ikke bruker teknologi, for å utvikle en kreativ atmosfære som fremmer samarbeid, som er bygget rundt bruk av flippover, Magic-Chart foliearkene og andre verktøy som er taktile og interaktive.

Business, ingen person, isolerte, papir, moderne teknologi, dokumentet, vertikale, innendørs, illustrasjon, utstyr, kreativitet, data, tom, tømmer, råd, kontor, grafisk design, industri, data

Vår mobil Legamaster Silvertec flippover er et ikonisk og viktig verktøy for alle samarbeidende arbeidsplasser. Det er en brukervennlig, fleksibel og tilpasningsdyktig løsning som er svært effektiv for å visualisere, skape og fange opp ideer fra en gruppe mennesker.  Den buede overflaten og ergonomiske utformingen støtter hånden din mens du skriver. Flippoveren i metall har et sølvfarget belegg i høy kvalitet og kan enkelt justeres etter høyde.  Den stjerneformede basen og de fem låsbare hjulene muliggjør rask og enkel flytting. 

Den unike og overraskende Magic-Chart Whiteboard fra Legamaster gir deg umiddelbart en overflate du kan skrive på, selv når du ikke har en tavle eller flippover tilgjengelig. Det er en perfekt løsning som er klar for bruk for spontane eller planlagte møter. De elektrostatiske foliearkene holder seg enkelt på plass på alle overflater (tre, betong, glass, tapet) uten å etterlate flekker eller limrester. De kan enkelt og sømløst bytte plassering mange ganger. En uovertruffen løsning for idémyldring, konseptualisering og intens og fokusert ideskaping.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form