Logo Lyreco

Sørg for at dokumentene dine skiller seg ut

Del på:
  • Gbc

Teknikker for dokumentferdigstilling, for eksempel laminering eller innbinding, er ofte ansett som en flott metode for å forvandle en papirbunke til et presentabelt og profesjonelt hefte eller plakat. Enkelte ganger kan ferdigstillingen ansees som for tidkrevende og for kompleks, for de som ikke er kjent med den bestemte maskinen. Faktisk kan et enkelt innbundet og laminert dokument utgjøre en stor forskjell. 

Presentere informasjon profesjonelt
Selv i vår digitale tidsalder er det viktig med håndgripelige dokumenter. Når du skal presentere informasjon på et møte, bidrar et trykt hefte til et flott førsteinntrykk i enhver bransje. I for eksempel kreative byråer vil det å dele ut innbundne og laminerte papirkopier under et viktig salgsmøte gi et profesjonelt fortrinn over konkurrerende produkter og styrke merkevaren. I et finansfirma kan det være viktig å dele ut presentasjoner slik at klientene kan ta en nærmere titt på diagrammer og grafer som diskuteres. I advokatfirmaer er lamineringssystemer og innbindingsmaskiner viktige verktøy ved fremlegging av saksdokumenter eller for å beskytte avgjørende dokumentene som skal arkiveres. 

GBCs sjekkliste for dokumentferdigstilling 
Nå vet vi hvorfor det er verdt å ta den ekstra tiden for å sikre at dokumentene ser presentable og profesjonelle ut. Her er en praktisk sjekkliste over ting å huske på ved ferdigstilling av et utskrevet dokument: 

·  Hva skal dokumentet brukes til?
Formålet med dokumentet vil vanligvis avgjøre hvilken type laminering eller innbinding som kreves. Du bør også vurdere hvor lenge dokumentet skal vare.

·  Hva slags innbinding kreves?
Hvis dokumentet du skal innbinde krever sikkerhet, for eksempel ansøkning eller selskapsresymé, er det beste innbindingsmaterialet spiraltråd. I et skolemiljø er det bedre å bruke en spiralinnbindingsmaskin, da den er en kostnadseffektiv og en rask og enkel metode ved innbinding større antall hefter.

·  Hva er det beste lamineringsvalget for dokumentet?
Lommelamineringsmaskiner er et ypperlig valg for å gi skoleustillinger for kunst og håndverk en ren finish, mens rullelamineringsmaskiner er bedre egnet for profesjonelle miljøer for å oppnå flotte dokumenter på kortest mulig tid. Hvor mye du bruker lamineringsmaskinen vil avgjøre om du trenger en liten eller stor maskin.

·  Krever dokumentet retusjering?
Når du har omformet dokumentet, må du huske å kontrollere alle sidene en siste gang for å være sikker på at det ikke er noen problemer. Husk å beskjære sidene ved hjelp av saks eller planskjærer for å sikre alle sider er like.

GBC fyller 70 år i 2017. GBC har siden 1947 levert nyskapende løsninger for dokumentferdigstilling til en rekke bransjer. GBC sikrer at hver bedrift har de nødvendige verktøyene for å lage profesjonelle og velpresenterte brosjyrer, slik at selskaper over hele verden kan imponere i møter og bedriftsmesser. Les mer om GBC og oppdag de beste innbindings- og lamineringsmaskinene for arbeidsplassen din ved å besøke nettsiden vår eller følge @gbceurope på Twitter.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form