Logo Lyreco

Små ting dere kan gjøre for å bli mer effektive på jobb

Del på:

Det er nærmest umulig å unngå stress fra tid til annen uansett hvilken bransje man er i. Kanskje du har det travelt med å nå en deadline, prøver å skaffe nye kunder eller må komme deg gjennom en haug av oppgaver i løpet av arbeidsuken. Du kan redusere stresset ved å bli mer effektiv. Vi har derfor samlet sammen noen tips du og dine ansatte kan ta i bruk for å skape en mer effektiv arbeidsplass.

tabell, innendørs, møbler, moderne, ingen person, rom, familie, resepsjon, innsiden, business, papir, stol, office, tre, hus, moderne, leilighet, bærbar, tom, sete

Bli mer organisert

Rotete og uoversiktlige omgivelser er automatisk et stressmoment. Hvis du har mapper, esker og dokumenter over alt, skaper det en følelse av kaos. I tillegg blir det vanskelig å finne den informasjonen du leter etter.

Begynn med å få en oversikt over dokumentene du har tatt vare på, og bruk makuleringsmaskinen for å bli kvitt dokumenter du ikke trenger i papirformat. Invester deretter i nye arkivskap og oppbevaringssystemer som gjør det lett for deg å organisere alt sammen. Husk å tenke på hvordan arkiveringssystemene kommer til å se ut i kontorlandskapet, for dette er en god mulighet til å sette et personlig preg på plassen din og øke trivselen.

Du kan hjelpe kollegene dine med å holde plassene deres ryddige og lettere å jobbe fra ved å skaffe dem fint skrivebordstilbehør som CEP Pro Gloss brevkurver og andre, fargerike mapper og permer.

Sørg for å ha riktig utstyr tilgjengelig
Å bruke tid på å lete etter en penn, papir eller en notatblokk er ikke bare kjedelig, men også veldig lite effektivt. Gi noen ansvaret for å holde skapet med kontorrekvisita velfylt med papir, penner og blekk.

Medarbeiderne dine vil sette pris på å kunne bruke papir og penner av høy kvalitet. Hvis du også investerer i litt personlig tilpasset kontorrekvisita til dem, vil de føle seg mer verdsatt på jobb.

Det er også viktig for effektiviteten å ha et godt forråd av mindre men viktige kontorting, f.eks. Post-it-lapper.

 

Omorganiser kontoret

Innredningen på kontoret kan også påvirke effektiviteten. Du kan skape en bedre arbeidsflyt ved å plassere ansatte som ofte må samarbeide i nærheten av hverandre. Lyse og luftige omgivelser har en positiv effekt på medarbeidernes humør og produktivitet – så sørg for at gardinene er trukket fra på dagtid.

 

Små ting, store resultater

Små ting som å tilby gratis te og kaffe eller frukt til de ansatte kan gjøre underverker for arbeidsmoralen, og det viser at du bryr deg om at de har det bra. 

 

Nå er et godt tidspunkt å tenke over hvordan du kan gjøre kontoret ditt til en mer effektiv arbeidsplass – spesielt siden det er en investering som betaler seg umiddelbart.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form