Logo Lyreco

Skal du tilbake på jobb etter sommerferien? Med DYMO® er du godt forberedt!

Del på:
Dymo

Når du jobber på et kontor, har du ansvar for mange forskjellige oppgaver. Når du kommer tilbake på arbeidet etter en lang og god ferie i løpet av sommeren, kan det føles som det er masser av oppgaver som venter, og ikke nok av midler. 

DYMO hjelper deg med å organisere kontoret slik at det blir mer produktivt og effektivt. Her ser du hva som vil hjelpe deg å få jobben gjort:

    • Spar tid og energi Et ryddig og godt organisert kontor kan gjøre deg mer effektiv. Det vil hjelpe deg og arbeidskollegene dine til å finne akkurat det dere trenger når dere trenger det.
    • Gjør arbeidet på avdelingen mindre stressende Stress er vanligvis en følge av rot, så hvis dere tar dere tid til å merke og organisere det dere har på skrivebordet og på kontoret ellers av stiftemaskiner, arkiv og mapper, vil dere ha kommet et godt stykke videre på veien mot en mindre stressende livsstil.
    • Gjør arbeidsplassen tryggere Merkelapper gjør det raske og enklere å gjenkjenne IT-utstyr, kabler og ledninger. . Dere vil bruke mindre tid på å finne igjen riktig artikkel når dere trenger den, selv etter at den har vært stuet bort for en tid.

utdanning, skole, ingen person, forskning, bok, kunnskap, data, papir, business, bibliotek, litteratur, data, college, universitet, vannrett, informasjon, dokumentet, studie, haug, stabler

Uansett hva det gjelder: fra å merke arkivmapper til å identifisere kabler, fra å skrive ut etiketter med strekkoder for å spore inventar til å skrive ut forsendelsesetiketter, så har DYMO en løsning som bidrar til bedre produktivitet og effektivitet på så godt som enhver arbeidsplass. 

Få mer gjort med avansert merking ved datamaskinen eller mens du er på farta ...

Når du er på farta, vil LabelManagerTM 160 hjelpe deg å organisere filer og mapper. Du bare skriver inn teksten, redigerer den med enkle hurtigformateringstaster og skriver deretter etikettene ut. Resultatet blir perfekt og profesjonelt hver eneste gang. 

isolert, utstyr, plast, ingen person, teknologi, Vis, makt, business, elektronikk, moderne, moderne, industri, glass, sikkerhet, maskiner, sikkerhet, sikkerhet, antallet, enheten, suksess

Når du sitter ved datamaskinen, kan du bruke LabelWriterTM 450 Turbo til porto, frakt, etiketter med strekkoder og navneskilt. Dette gir mindre avfall, og du unngår bryet med etikettark – du skriver bare ut akkurat det antallet du trenger uten problemer. Du kan til og med tilpasse etikettene på en PC eller Mac®*. 

Be om DYMOs store utvalg av tape i over 20 forskjellige farger, størrelser og materialer, noe som gjør det enkelt å administrere og merke plasser og gjenstander.

Ønsker du å spare tid og utføre små mirakler som kan gjøre en stor forskjell for bedriften din? DYMO har riktig løsning for deg!


*Kompatibel med Windows® 7 og senere samt Mac OS® X v. 10.8 og senere.

*Microsoft og Windows er enten registrerte varemerker eller varemerker for Microsoft Corporation i USA og i andre land. Mac og OS X er varemerker for Apple Inc., som er registrert i USA og andre land.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form