Logo Lyreco

Oxford-notatbøker. Gi arbeidsdagen en god start

Del på:
Hamelin

Det er kontortid igjen, og enten du er ute etter å få orden eller gjøre arbeidet hyggeligere, har Staples alt du trenger av notatbøker fra Oxford.

OXFORD INTERNATIONAL – DIN MEST VERDIFULLE FORRETNINGSPARTNER

Ledere med en krevende livsstil trenger en notatbok som hjelper dem å få jobben gjort raskt og effektivt. Derfor har Oxford kommet med International, en serie med universalløsninger som er utviklet for å dekke de spesielle behovene til toppledere og andre ledere. 

ACTIVEBOOK gir langvarig holdbarhet takket være slitesterke permer. Notater og dokumenter kan lagres i A4+ lommen. Det avtakbare skillearket viser den første tomme siden.

MEETINGBOOK. En patentert løsning for å sikre at du kommer godt forberedt til møtene. Løse notater eller dokumenter kan lagres i en i strikkmappe med tre klaffer.

ORGANISERBOOK. En seksdelt sorteringsmappe sørger for at dokumentene er organisert, og en elastisk, tredelt mappe gir ekstra trygghet for oppbevaring av løse papirer.

OXFORD OFFICE MY COLOURS – SETT LITT FARGE PÅ KONTORET

Ved å være organisert får du bedre oversikt og føler deg bedre forberedt. Organiser deg med My Colours, sett litt farge på kontoret og gjør arbeidsdagen mer meningsfylt og hyggelig.

Office My Colours

Office My Colours-notatbøkene er laget av gjennomsiktig polypropylen som gir god verdi for pengene. De ikke bare ser bra ut, de tåler også slitasje. Som med alle Oxford notatbøker inneholder de også eksklusivt, ekstra hvitt 90 g optisk papir og en avtakbar linjal slik at du enkelt kan merke den første tomme siden.

New - Oxford smart charts

Få mer ut av møtene dine og gi en oppsummeringen på slutten av møtet. Håndskrevne notater kan nå konverteres til digitale filer uten problemer med Oxfords nye appklare Smart Charts-flipoverblokker og PowerChart-appen. Det er bare å ta bilde av notatene med en mobil enhet. Lagre som PDF-fil og del. Det er gjort på et blunk, så enkelt er det.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form