Logo Lyreco

OXFORD International, den ideelle forretningspartneren for organiserte toppledere og andre ledere

Del på:
  • Oxford

Ledere med en krevende livsstil trenger en notatbok som hjelper dem å få jobben gjort raskt og effektivt. Derfor har Oxford kommet med International, en serie med universalløsninger som er utviklet for å dekke de spesielle behovene toppledere og andre ledere har.

Stillinger med mye reising betyr at man er mye borte fra kontoret. Notatbøkene i International-serien er lette og robuste, og perfekte for forretningsreisende. Uansett hvor heftige ting kan bli, vil lederne dine alltid framstå på en profesjonell måte.

Struktur og disiplin er viktige egenskaper hos en krevende leder. Alle aspekter av International er utformet for å gi lederne dine frihet til å arbeide og holde orden på ting, når som helst og hvor som helst. International er ikke bare vanlige notatbøker, men leverer en unik løsning for dokumentstyring og har «smarte» linjerte sider som sørger for velorganiserte notater.

Internationals unike linjeoppsett er utformet for å ordne og strukturere notatføringen, med en overskriftslinje for navnet eller emnet for møtet samt dato, og doble marger for å angi punktvise lister eller gjøremål som skal delegeres. Activebook og Filingbook har begge en lomme for lagring av løse dokumenter, mens Meetingbook og Organiserbook har en innebygd tredelt mappe for trygg oppbevaring og transport av dokumenter.

ACTIVEBOOK
Lederne dine er alltid på farten, og de behøver en notatbok som er like fleksibel som dem selv.

Activebook holder lenge, takket være slitesterke permer. Notater og dokumenter kan håndteres ved hjelp av oppbevaringslommen. Det avtakbare skillearket viser den første tomme siden.

FILINGBOOK
Arbeid i prosjektmodus betyr at man må ha orden på mange ulike emner samtidig. Filingbook har fargekodede sider og tre uttakbare skilleark slik at notater fra ulike prosjekter kan skilles. Det faste skillearket først i boken kan også brukes for lagring av dokumenter.

MEETINGBOOK
Vellykkede møter er et resultat av nøye forberedelser og planlegging.

Meetingbook tilbyr en patentert løsning for å sikre at lederne dine alltid kommer godt forberedt til møter. Løse notater eller dokumenter kan lagres i den tredelte mappen. De elastiske lukkestroppene sikrer at innholdet holdes på plass under transport.

ORGANISERBOOK
God organisering er én av nøkkelegenskapene hos en effektiv leder.

Organiserbook har 2 hovedfunksjoner: sortering og lagring. En seksdelt sorteringsmappe sørger for at dokumentene er organisert, og en elastisk, tredelt mappe gir ekstra trygghet ved oppbevaring av løse papirer.

NOTEBOOK CONNECT
Ønsker du ikke noen ganger at du kunne kombinere det enkle ved håndskrevne notater med digital kapasitet for å kunne arbeide mer effektivt? Internationals Notebook Connect er den første notatboken for profesjonelt bruk som kan lastes ned til smarttelefonen din.

Den er kompatibel med SCRIBZEE, OXFORDs nye app for smarttelefoner, slik at du ubegrenset kan bruke notatene dine. Notebook Connect er den ideelle notatboken om du fortsatt foretrekker å notere for hånd, men ønsker å bruke digital kapasitet til å ordne, søke i og utvide notatene dine når som helst ved bruk av smarttelefonen din.

Last ned SCRIBZEE gratis på App Store eller i Google Play-butikken. Appen er flerspråklig og justeres automatisk etter språkinnstillingene på smarttelefonen.

SCRIBZEE er en notatstyringsapplikasjon med høy ytelse, som kombinerer smarttelefonteknologi med fire hjørnemarkører som er trykt på sidene i Notebook Connect. Denne kraftige og effektive teknologien har blitt utviklet og patentert av OXFORDs ingeniører.

SCRIBZEE oppretter automatisk digitale skannede bilder av høy kvalitet fra de håndskrevne notatene dine, ved å påvise markørene som definerer kantene av siden og så forbedre bildet ved å korrigere perspektiv og kontrast automatisk. Resultatet er en skarp, klar, lesbar digital kopi av notatene dine, som du kan lese gjennom eller til og med skrive ut.

Skann, lagre og arkiver møterapporter, notater eller gjøremålslister i OXFORDs sikre skybaserte lagringsløsning. Du har adgang til dem når som helst, fra hvor som helst og fra alle tilkoblede enheter du måtte ha.

Med SCRIBZEE kan du organisere, omorganisere og redigere notatene dine. Begynn med å lage mapper slik at hvert notat kan lagres etter emne. Med «Rediger»-funksjonen kan du omorganisere sidene med ulike notater, endre rekkefølgen av sidene eller opprette en virtuell notatbok med notatene fra et prosjekt eller om et emne. Du kan også forbedre notatene dine ved å legge til bilder fra smarttelefonens kamera.

Om du vil dele notatene dine med andre kan det gjøres med SCRIBZEE eller per e-post, på sosiale nettverk eller ved å bruke de andre kommunikasjonsmulighetene på smarttelefonen din, slik som produktivitetsappen Evernote. Med SCRIBZEE kan du også finne notatene dine igjen på en rask og enkel måte ved å legge inn nøkkelord, så du ikke lenger kaster bort tid på å se gjennom papirnotatene for å finne det du er ute etter.

Så om det er naturlig for deg å sette klare mål og se etter ambisiøse utfordringer for deg selv, er International-serien den ideelle forretningspartneren for å hjelpe deg å nå disse målene. Hver dag bringer ulike utfordringer for virksomheten din som vil kreve at du yter maksimalt, så vær sikker på at du velger de rette verktøyene for å arbeide på best mulig måte.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form