Logo Lyreco

Organiser deg med Leitz ICON innovative løsninger og vinn 2016 kappløpet!

Del på:
Leitz-icon

Er du klar for suksess i 2016 kappløpet? Studier foretatt i Europa viser at det ofte er småting som påvirker en organisasjon og forårsaker mest irritasjon. Særlig det å løse oppgaver med gammeldags utstyr og verktøy. Samarbeidende arbeidsmiljøer med fleksible teams og en mobil arbeidssituasjon eksisterte knapt nok for 10 år siden. Hvordan møter ditt kontorutstyr den moderne verden?

Leitz Icon: En maskin til alle dine etikett-behov! Leitz Icon er en etikettskriver utviklet for det 21. århundret og som tar hånd om alle dine etikettbehov. 

Leitz Icon Smart smart trådløs etikettskriver lager papir- og plastetiketter i en rekke lengder og størrelser. Fra små, utstansede etiketter (skriver ut opptil 200 etiketter per minutt) til bannerstørrelse (2,7 meter lengde). Den skjærer automatisk etiketten til ønsket størrelse og kan betjenes fra flere enheter med hjelp av Leitz Icon appen. De intelligente etikettkassettene viser hvilken tape som er i maskinen og hvor mye som er igjen. Du kan skrive ut etiketter hvor som helst ved å benytte batteripakken (oppladbar) som varer opptil 12 timer eller 1.200 etiketter.

Den bærbare Leitz Icon - skriver ut alle typer etiketter, hvor som helst!

teknologi, vannrett, business, voksen, folk, datamaskin, innendørs, kommunikasjon, Internett, mann, kontor, tilkobling, laptop, kvinne, papir, dokument, skrivebord, forberedelse, service, illustrasjon
Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form