Logo Lyreco

LEITZ WOW: FARGENES KRAFT

Del på:
Leitz

Kan farger gjøre deg mer effektiv og sunn? En studie gjort ved Southeast Missouri State University avdekket at fargene på tallerkenen hadde effekt på hvor mye du spiste. Deltakerne som spiste på røde tallerkener spiste jevnt over mindre enn de som spiste fra hvite eller gule tallerkener.

Farger kan også gjøre underverker på kontoret, uansett om det er for å sette et personlig preg på arbeidsplassen, eller for å gi økt energi eller faktisk også økt produktivitet. I følge den psykologiske forskningsorganisasjonen vil en "personlig touch" på arbeidsplassen eller hjemmekontoret ha positive psykologiske effekter.

Omgi  deg med fargerike bilder eller malerier og bruk kontorprodukter i friske og moderne farger, det vil gi deg økt eierskap og trivsel. Når man trives, får man mer energi!

papir, moderne, business, innendørs, tom, ingen person, Internett, shopping, kvinne, isolert, stripe, loddrett, familie, elegant, mennesker, mote, desktop, avslappet, butikk, varer

Den fargerike Leitz WOW-serien

Skill deg ut fra mengden med den fargerike Leitz WOW-serien. Seks flotte farger, et omfattende utvalg av produkter og uante muligheter for deg til å skape en personlig arbeidsplass. Velg en av de friske, positive og energiske fargene - rosa, blå, oransje, isblå, lilla eller grønn - og fyll kontoret med permer, arkivbokser, prosjektmapper, lommer, omslag, skuffkuber, brevkurver, tidsskriftsamlere, papirkurver, sakser, stiftemaskiner, hullemaskiner og notatbøker samt oppbevaringsbokser i en rekke ulike størrelser. 

Si farvel til den fargeløse hverdagen! Vis frem personligheten din og gi arbeidsplassen din en helt spesiell "touch and feel" med produkter i Leitz WOW-serien. Sist, men ikke minst så viser studier at ansatte som selv kan velge sitt eget kontorutstyr er mer fornøyd og er opptil 32 % mer effektive!

Leitz WOW med smarte egenskaper

Esselte er "innovatører i organisering", og som har vært vår misjon i over 100 år. Vi tilpasser kontinuerlig vårt sortiment med nye impulser som dekker estetikk og nye behov. Leitz WOW-serien vil om kort tid utvides med et nytt konsept med skrivebordsprodukter i moderne, tofarget design. Og ikke nok med det - den nye serien vil ha en pultordner med innebygget induksjonslader for smarttelefoner og en pennekopp som gir ekstra lyd-boost til mobiltelfonen. Spennende, ikke sant?

illustrasjon, ingen person, design, business, vektor, familie, symbol, stripe, pil, grafikken, bildet, mal, Internett, grafisk design, papir, moderne, skilt, desktop, form, isolert
Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form