Logo Lyreco

LEITZ iLAM: PERFEKT LAMINERING. UANSETT HVORDAN DU GJØR DET.

Del på:
Leitz

Uansett hva du velger å laminere - det finnes en Leitz modell som passer akkurat til ditt lamineringsbehov. Med en Leitz iLAM lamineringsmaskin kan du forvente problemfri laminering med perfekt resultat. Ingen risiko for dokumentstopp og ødelagt maskin. Alle maskinene er enkle å bruke og ingen kompliserte innstillinger er nødvendig. Rask oppvarmingstid, høy kvalitet og hastighet gjør lamineringsjobben raskt og effektivt.

iLAM touch serien

Leitz iLAM touch serien setter en ny standard innenfor laminering. Helautomatisk, premium lamineringsmaskiner med høy hastighet. Innebygget, unik sensorteknologi gjenkjenner dokumentets tykkelse og justerer hastigheten i forhold til dette. Du kan laminere med lommetykkelse fra 80 til 250 micron (my), og det er kun 1 minutt oppvarmingstid. Med A3 turbo S-modellen laminerer du et A4 dokument (80 micron) på kun 10 sekunder og 26 sekunder på de andre touch-modellene. Auto reversfunksjon forhindrer dokumentstopp. Dette er maskinene for intensiv, profesjonell bruk. Alt du trenger å kunne er PÅ og AV!

iLAM Office serien

Leitz iLAM Office lamineringsmaskiner gir profesjonelt resultat og har en slank, attraktiv design. Kun 1 minutt oppvarmingstid og rask laminering. Å laminere et A4 dokument (80 micron) tar kun 45 sekunder. Du kan bruke lamineringslommer fra 80 til 125 micron. Ingen kompliserte innstillinger er nødvendig. iLAM Office maskinene passer for deg som ønsker et profesjonelt resultat, som laminerer regelmessig, men ikke daglig.

iLAM Home Office serien

Leitz iLAM Home Office serien vil lyse opp en hver arbeidsplass og er perfekt for alle som har hjemmekontor. De kommer i fire flotte WOW-farger, så du kan  finne fargen som passer best inn hjemme hos deg. iLAM Home Office lamineringsmaskiner er en allsidig løsning for dine jobb- eller private lamineringsoppgaver. Kun 3 minutter oppvarmingstid og kan laminere lommer fra 80 til 125 micron.

iLAM lommer med UDT

Høykvalitets iLAM lamineringslommer med UDT (unique direction technology) er en perfekt kombinasjon med Leitz iLAM lamineringsmaskiner og løser to av de mest vanlige problemene når det gjelder laminering: føre lamineringslommen feil vei inn i maskinen og feil innstilling av temperatur. Pilene som er preget inn i UDT-lommene viser hvilken vei du skal føre inn lommen i maskinen og forsvinner når du har laminert med korrekt temperatur. Alltid enkelt å bruke og med perfekt resultat!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form