Logo Lyreco

Kontorprodukter for en mer effektiv arbeidsdag

Del på:
  • Post-it
  • Scotch

Det er ingen hemmelighet at effektiv håndtering av store arbeidsmengder er nøkkelen til produktive arbeidsdager med lite stress. Når det er knapt med tid på grunn av uplanlagte møter eller stramme tidsfrister, kan det være vanskelig å holde oversikten og jobbe effektivt. Det finnes imidlertid noen grep som gjør det enklere.

Du kan for eksempel dele opp arbeidsdagen i enkeltoppgaver. Det gjør at arbeidet straks føles mer overkommelig. Du kan konsentrere deg om én oppgave om gangen og føler at du får ting unna. Det er her våre kontorprodukter kommer inn i bildet. De gjør det enklere å få fart på prosessene, jobbe mer effektivt og holde oversikten og gir deg kontroll på arbeidsdagen – hver eneste dag. 

La oss ta en titt på hvordan noen av våre kontorprodukter kan hjelpe deg med å komme helskinnet gjennom en travel arbeidsdag.

Få oversikten
Post-it® Super Sticky Notes er et fantastisk hjelpemiddel når du skal planlegge arbeidsdagen. Det superklebrige limstoffet gjør at du kan feste lappene på en rekke ulike overflater og de blir sittende så lenge du trenger dem. Du bør alltid ha disse lett tilgjengelig på kontoret – det vil garantert øke effektiviteten. Bruk lapper i ulike farger til å prioritere oppgavene dine, og fjern deretter lappene en etter en etter hvert som oppgavene fullføres. På denne måten får du oversikt over fremdriften, vet hva som er neste oppgave og kan omprioritere ved behov. Og med en rekke valgmuligheter som linjerte eller blanke, små eller store og iøynefallende farger, får du huskelapper, gjøremålslister og notater som garantert blir lagt merke til.

Post-it® Super Sticky Z-Notes gir deg en hjelpende hånd og sparer tid når du trenger det som mest. Den praktiske dispenseren har en smart design som gjør at du trenger kun en ledig hånd for å ta en lapp, feste den og skrive, noe som er perfekt når du har det travelt. Finnes i en rekke ulike design som passer inn på alle arbeidsplasser. Og med refillpakkene med Post-it® Super Sticky Z-Notes som finnes i en rekke spennende farger, kan du planlegge selv de travleste dagene i ulike farger.

Sett ditt merke
Post-it® Flags og Post-it® Tabs er også utmerkede hjelpemidler for å opprettholde oversikten og produktiviteten. De er fargesterke, små og perfekte til å indeksere og organisere arbeidsoppgaver. Ved å fargekode kalendere, notatbøker eller planleggere med disse enkle og praktiske markørene kan du enkelt prioritere – rødt for oppgaver som haster, gult for kommende oppgaver og grønt for referanser og påminnelser. De er et visuelt navigasjonsverktøy som gjør at du sparer verdifull tid og kommer raskt i gang med neste jobb.

I løpet av dagen kan du fjerne eller bytte markørene og følge med på hvor mye du får gjort. Du får et visuelt bevis på den daglige fremdriften, noe som gjør underverker for motivasjonen og prestasjonsfølelsen.

Magisk markering
Enhver effektiv og velorganisert arbeidsplass bør ha Scotch® Magic™ Tape. Tapen ser frostet ut på rullen, men blir nesten usynlig når den limes på papir. Det skånsomme, men samtidig sterke klebemiddelet gjør at du kan ta av tapen og feste den på nytt (om du skulle ombestemme deg). Du kan i tillegg skrive på den gjennomsiktige tapen, noe som gjør den utmerket til midlertidig merking av dokumentutskrifter og rapporter. Taperullene fås sammen med hånddispensere (hvis du alltid er på farten) eller dispensere til skrivebordet. Uansett hvilken du velger, får du et ypperlig tilskudd til kontorutstyret.

Ta en titt på vårt utvalg av kontorprodukter og se hvordan de kan bidra til en organisert og effektiv arbeidsplass. Det er på tide å ta gjøremålslistene til neste nivå.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form