Logo Lyreco

Hva vil du laminere i dag?

Del på:
  • Leitz

Lamineringsmaskin og lamineringslommer er viktig utstyr på et hvert kontor. Visittkort, navnelapper, telefonlister, kunngjøringer – uendelig mange lamineringsoppdrag. Ved å laminere et vanlig papir så beskyttes det mot smuss, fuktighet og væske og får en robust og høyglanset overflate. Leitz gjør laminering enkelt. Selv om stadig mer av vår hverdag blir digitalisert så finnes det fortsatt et behov for laminering; skilt, oppslag, dokumenter etc. Det finnes fortsatt mange type dokumenter som må og bør lamineres. Uansett hva du velger å laminere, om det er et parkeringsskilt, ukeplan, ID kort for ansatte, besøkende eller som utstiller og til gjester på en messe. Det du laminerer vil få en lengre levetid, beskyttet mot smuss, fukt, vær og vind og kunne brukes flere ganger, og det er enkelt å rengjøre ved behov.

Profesjonell fart, profesjonelt resultat
Leitz innovative iLAM lamineringsmaskiner er brukervennlige, enkle og problemfrie. De er designet for å gi deg en perfekt kombinasjon av høy fart og kvalitet, og et perfekt lamineringsresultat hver gang. I tillegg har iLAM maskinene et lavt strømforbruk, og slår seg automatisk av etter 30 min. uten bruk. 

De robuste og pålitelige Leitz iLAM Office lamineringsmaskinene finnes i A4 og A3 format. Profesjonelt resultat fra kompakte og stilige lamineringsmaskiner. Bare en til to minutters oppvarming, og det tar ca. 45 sekunder å laminere et 80 my A4 dokument. Passer for lamineringslommer som er mellom 80 og 125 my (micron) tykke. Problemfri laminering med enestående resultat - ingen avanserte innstillinger. 

Ingen dokumentstopp med UDT-lommer
Leitz iLAM Office lamineringsmaskiner og Leitz iLAM lamineringslommer med UDT (Unique Direction Technology) er en perfekt match laget med fokus på et perfekt resultat! UDT funksjonen er innebygget i iLAM lamineringslommene for å eliminere noen av de mest vanlige brukerfeilene ved laminering. Før du laminerer kan du se UDT pilene preget inn i iLAM lamineringslommene, slik sikrer man at det som skal lamineres legges inn riktig vei i lamineringsmaskinen. Å legge lamineringslommen feil vei inn i lamineringsmaskinen er den feil som flest gjør når de skal laminere. Dette fører til dårlig kvalitet på lamineringen og i verste fall stopper dokumentet inn i maskinen. Den andre vanlige feilen mange gjør er å bruke feil temperatur når man laminerer. UDT teknologien hjelper brukeren også med dette, ved at pilene forsvinner hvis lommen kjøres gjennom på riktig temperatur. Hvis du bruker noe annet enn en iLAM lamineringsmaskin og pilene fortsatt er synlige etter laminering så betyr det at maskinen ikke har vært varm nok. Kjør det gjennom maskinen en gang til, helt til pilene forsvinner. Da kan du være trygg på at dokumentet er skikkelig laminert og godt bevart.

LEITZ iLAM: PERFEKT LAMINERING UANSETT HVORDAN DU GJØR DET

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form