Logo Lyreco

Et ryddig kontor – et ryddig hode

Del på:
  • Edding

Små tiltak bidrar til å gjøre yrkeslivet mer effektivt og målorientert. Vi har samlet noen nyttige tips til deg.

Prinsipper for god organisering: legg grunnlaget for strukturerte arbeidsrutiner
Drepen for ethvert prosjekt er uorden og dårlig ledelse. Dette begynner i resepsjonen og fortsetter opp til ledelsesnivå. Ved å foreta små endringer på arbeidsstasjonen og skrivemateriellet kan du starte forvandlingsprosessen for å oppnå mer struktur og effektivitet. 

Dette gjelder også innkjøp av kontormateriell.  Effektiv planlegging, bestilling og levering av bestilte varer kan forbedre virksomheten drastisk og skape en reell konkurransefordel i det lange løp.

For å utføre ulike kontoraktiviteter effektivt, trenger man visse hjelpemidler. De ansatte bør utstyres med nødvendige skrivesaker slik at de slipper å låne, noe som betyr forflyttinger og nedsatt produktivitet. 

Arkivering og indeksering, databankføring og referatskriving er områder hvor edding kommer til unnsetning og tilbyr løsninger. I mer enn 55 år har edding levert et stort utvalg skrive- og markeringsprodukter, perfekt for å innfri den enkeltes mål og oppgradere arbeidsplassen.

Les våre tips og finn ut hvordan edding kan forenkle de ansattes arbeidsrutiner og forbedre ytelsen deres. 

På et møte kan én avskrift være mer enn nok
I dagens arbeidsmiljø er muligheten til å kommunisere, undervise og informere effektivt avgjørende for en vellykket forretningsdrift. Ledere anser imidlertid at over 67 % av møtene er ineffektive. 

Én forklaring for dette overraskende høye tallet kan være at folk snakker i munnen på hverandre på møtene. Dette fører ofte til at deltakerne trekker forskjellige konklusjoner fra den samme samtalen. Hvis du senere sammenligner notatene til deltakerne, kan du få inntrykk av at de har deltatt på hvert sitt møte. 

Vår løsning: Få deltakerne til å sammenfatte de viktigste punktene på en tavle eller flippover med edding 360 / 363 whiteboardpenn og edding 380 flipchartpenn. Som en oppfølging gir du deltakerne digital tilgang til en fotodokumentasjon av resultatene.

Fordelene for kollegaene dine: 

• Mer effektive og vellykkede møter
• Standard dokumentasjon av resultatene 
• Bedre lagånd

Glemte du å sette korken på merkepennene? Takket være edding cap-off-blekk, er merkepennene våre alltid klare til bruk – selv etter flere dager! Hendig og praktisk med lommeklips er de alltid innen rekkevidde – klare til bruk for spontane møter eller planlagte møter!

Lag merknader som beskriver innholdet
På ethvert kontor finnes det mange notater og sammendrag. Selv om kontoret har blitt mer digitalt etter hvert, er det fremdeles en mengde utskrifter og kopier. Visste du at på mange kontorer er det rundt 20 % av disse utskriftene og kopiene man ikke finner på grunn av dårlig merking og arkivering? Bare det å lete etter noe i 15 minutter om dagen vil medføre et tap på 2 500 euro ved en timelønn på 50 euro per år og per ansatt. For å unngå å bli begravet i et berg av papirer og bruke mindre tid på leting, er det en god idé å forbedre papirorganiseringen. Merk dokumentomslag og mapper etter emne og datoer med edding 2000C, 400 og 25 EcoLine permanente merkepenner. Dette gir bedre oversikt og gjør at du enkelt finner dokumentene. De tørker hurtig, er lysfaste og slitesterke, og perfekte redskaper for å organisere selv de mest kaotiske skrivebord!

Uthevinger i farger
Det er ikke alltid du har tid til å foreta detaljerte merknader om artikler eller filer. Lag fargede merknader for å hjelpe deg med å strukturere en tekst. Skriv små notater i margen for å oppsummere de viktigste poengene og hjelpe deg med å huske dem. Vårt tips: Ved markering av ulike fakta, bruk forskjellige farger og angi prioriteringer ved hjelp av edding 345 og edding 24 EcoLine merkepenner. Siden minst 90 % av korken og beholderen til edding 24 er laget av fornybare materialer, kan du vise ditt miljøengasjement gjennom innkjøp av grønne kontorprodukter. 

Ha en strukturert tilnærming til arbeidet og bruk pålitelige og holdbare produkter fra edding. Når du først har opplevd kvaliteten fra edding, er du solgt.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form