Logo Lyreco

En spørreundersøkelse gir svar på hva som er det mest populære verktøyet for å holde orden i 2018

Del på:
staples

I forretningslivet ser alle etter muligheter til å oppnå en fordel i forhold til konkurrentene, men noen ganger er det lett å glemme at de enkle tingene, for eksempel organisering, kan ha den største innvirkningen. Struktur og systemer er tross alt kjernen i suksessrike selskaper, og hvis de innføres på en god måte, blir det mulig for selskapet å være strategisk, oppnå vekst og ta vare på de ansatte. 

Av denne grunn har vi nylig spurt 1000 ledere i Storbritannia som er ansvarlig for den daglige driften av selskaper som ditt, om hvordan de nådde målsetningene sine. Det er kanskje ikke overraskende at nesten tre av fire (74 %) av de som ble spurt, svarte at organisering var høyt prioritert på arbeidsplassen. Dette var viktig med tanke på rekruttering, kundebehandling, merkevarebevissthet, lønnsomhet og vekst.

Hvilke verktøy kan hjelpe deg med å nå disse målene? Vi tok en titt på dette og kan nå avsløre hvilke viktige produkter ledere tror kan være til særlig stor nytte for deg i 2018.

Office, datamaskin, innendørs, kvinne, business, teknologi, skrivebord, voksen, bærbar PC, Internett, telefon, tabell, rom, sitte, ansatte, folk, trådløs, møbler, stol, profesjonell

De fem viktigste hjelpemidlene for effektiv organisering

1. Notatbøker

Notatbøker kom på tredje plass i undersøkelsen, og 27,9 % sa at notatbøker er svært nyttige når det gjelder rekruttering og utvidelser. Dette er fordi ledere bruker dem til å skrive ned tanker om mulige nye ansatte og planer for selskapet. Den beskjedne notatboka er stedet der du skriver ned nesten alt du foretar deg, fra møtenotater til de første utkastene til en presentasjon, fra starten av prosjektet og helt til det er fullført. 

2. Filer og mapper

Filer og mapper er ifølge 26 % av dem som deltok i undersøkelsen, avgjørende for effektiv organisering på arbeidsplassen. Bedrifter må holde oversikt over kunder, samtaler og klager. Uten et godt arkiveringssystem kan det fort oppstå kaotiske tilstander. 40 % av dem som deltok i undersøkelsen, pekte også på at tydelige arkiveringssystemer gjør det enkelt for ansatte å finne og henvise til nyttig bedriftsinformasjon. Dette bidrar til en betydelig økning i kunnskapen blant de ansatte.

3. Skrivebordshjelpemidler

Skrivebordshjelpemidler hjelper deg med å holde orden der det er som viktigst – på skrivebordet. Disse ofte glemte hjelpemidlene ble stemt inn på andre plass, og 28 % sa at skrivebordshjelpemidlene hjelper dem med å spare tid, ettersom det blir enkelt å plassere alle skrivebordsartikler på rett plass.

4. Skrivebordskalendere

22 % svarte at skrivebordskalendere gir økt produktivitet og effektivitet, ettersom de gir daglige påminnelser om viktige datoer og kommende frister. Dette gjør det enklere for ansatte å prioritere oppgaver, legge opp arbeidsdagen og sikre at mål blir nådd når de skal.

5. Smarttelefoner

Smarttelefoner ble sett på som det viktigste hjelpemiddelet for effektivitet og produktivitet av 44 % av dem som deltok i undersøkelsen. De gjør det mulig for ansatte å holde seg oppdatert på prosjekter på nettet uansett hvor de er. Smarttelefoner gjør det mulig for ansatte å administrere e-postmeldinger fra kolleger og klienter, og de gjør separate kalkulatorer, adressebøker og planleggere overflødig.

Hvordan kan god organisering bidra til suksess for selskapet?

Da vi utforsket hvilke kontorrekvisita som bidro til økt produktivitet, spurte vi samtidig om hvilke målsetninger effektiv organisering vil hjelpe dem med å nå i 2018:

    • Produktivitet – 45 % sa at effektiv organisering vil bidra til økt produktivitet 
    • Mindre stress blant ansatte – 47 % sa at god organisering fører til mindre stress blant de ansatte
    • Bedre kundebehandling – 52 % sa at gode systemer og rutiner vil ha en positiv innvirkning på kundebehandlingen
    • Tilbakevennende kunder – 43 % mener fokus på organisering vil føre til at flere kunder vender tilbake 

Det kan ikke nevnes for mange ganger hvor viktig det er med god organisering på arbeidsplassen. Resultatene av undersøkelsen vår viser også at nesten tre av fire bedrifter er enige i at dette er svært viktig for at de skal nå målene sine for 2018.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form