Logo Lyreco

BILDE AV OXFORD INTERNATIONAL-NOTATBOK PÅ FLY

Del på:
Oxford

Lederrollen er ofte krevende, og du trenger en notatbok som sikrer at du får gjort jobben din på en rask og effektiv måte. Derfor har Oxford laget International, en serie med notatbøker som er utformet med særlig fokus på behovene til ledere.

Med mange reisedøgn i året tilbringer du mye tid utenfor kontoret. International-notatbøkene er lette og robuste, noe som gjør dem perfekte for forretningsreisende. Uansett hvor mye slitasje de utsettes for, gir de alltid et profesjonelt inntrykk.

Du vet hvor viktig struktur og disiplin er. Alle notatbøkene i International-serien byr på en unik løsning for organisering av dokumenter og har sider med smart papirlinjering som gjør det enkelt å holde orden på notatene.

Alle aspekter ved International-serien er designet for å gi deg muligheten til å holde orden og oversikt i jobben – hvor som helst og når som helst. Mer enn en notatbok – International er den perfekte forretningspartner.

Ingen person, papir, business, tomt dokument, tom, notisbok, tom, bok, data, side, office, organisasjon, stabler, pad, data, moderne, dokumentordneren, fotokopi, påminnelse

Activebook
Du er stadig på reisefot, og du trenger en notatbok som er like fleksibel som du er.
Activebook har lang levetid, takket være det slitesterke omslaget. Hold orden på notater og dokumenter i oppbevaringslommen. Bruk det uttakbare skillearket til å markere første nye side.

Meetingbook
Vellykkede møter er et resultat av grundig forberedelse og planlegging. 
Meetingbook er en patentert løsning som sikrer at du alltid kommer godt forberedt til møter. Tre klaffer til oppbevaring av løse notatark. Strikklukking sikrer at innholdet holder seg på plass på reise.

papir, business, dokumentet, ingen person, data, laptop, utdanning, bok, datamaskinen, data, bok, office, siden, teknologi, notisbok, komposisjon, Internett, skriving, forskning, skole
Ingen person, business, papir, bok, bok, utdanning, bibliotek, dokumentet, stabler, litteratur, siden, data, kontor, data, kunnskap, tom, skole, organisasjon, ordre, visdom

Organiserbook
En effektiv leder kjennetegnes blant annet av god organisering.
Organiserbook har to hovedfunksjoner: sortering og oppbevaring. Sorteringsmappe med 6 skilleblader holder orden på dokumentene. Strikkmappe med 3 klaffer gir trygg oppbevaring av løse papirark.

Kommer snart
Håndskrevne notater kan nå problemfritt omdannes til digitale filer med Oxford nye app til International Notebook Connect og Smart Charts flippover blokk. Bare ta bilde av dine notater med en telefon/tablet. Lagre det som PDF-fil og del det med andre. Det er gjort på 1, 2, 3.

Business, mann, kvinne, kontor, teknologi, Internett, teamarbeid, telefon, voksen, kommunikasjon, mennesker, innendørs, moderne, datamaskin, trådløs, tilkobling, laptop, suksess, samhørighet, papir
Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form