Logo Lyreco

Arbeidsplassens status i 2017

Del på:

Hva syns du om kontoret ditt? Elsker du det? Hater du det? Kanskje begge deler? Hvis du har ambivalente følelser om kontoret ditt, er du ikke alene. Den andre utgaven av Staples Business Advantage Workplace Index gis ut i dag. Der kan du lese om at de aller fleste er mest produktive på kontoret – til tross for at de tilbringer over 40 timer i uken der og til tider kan føle seg utbrent.

Dette er et komplisert forhold som også gir store muligheter for arbeidsgivere, arbeidsplassplanleggere, innkjøpsansvarlige og andre bedriftsledere. Selv om det stadig blir vanligere å jobbe hjemmefra eller på farten, er de ansatte mest produktive på kontoret – men utstyrer lederne arbeidsplassen for å bygge opp under denne produktiviteten?

innendørs, business, mann, kvinne, kontor, folk, gangen, voksen, lobbyen, innsiden, moderne, flyplass, corporate, rom, oppbevaring, byen, møtet, refleksjon, mall, gruppe

Resultatene viser at de ansatte trives best på en arbeidsplass som tar hensyn til deres behov og velvære. Et kontor som er utstyrt med gjennomtenkte løsninger, gjør de ansatte mer produktive og fornøyde og har en direkte innvirkning på lønnsomheten. – Neil Ringel, viseadministrerende direktør, Staples Business Advantage US

Workplace Index viser at arbeidsgiverne kan hjelpe de ansatte når de begynner å merke stresset. "Denne undersøkelsen viser at bedrifter har mange muligheter tilgjengelig for å fokusere på og utforme et arbeidsmiljø der de ansatte virkelig trives," sier Jacob Morgan, futurist, en av grunnleggerne av Future of Work Community og forfatter av den bestselgende boken «The Future of Work».

Hva mer kan arbeidsgiverne gjøre for hjelpe?

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form