Logo Lyreco

5 tips for å lykkes i 2018

Del på:
staples

I starten av et nytt år leter alle bedrifter etter måter å øke produktiviteten på og forbedre virksomheten. Hvor kan det være lurt å begynne?  Dette er tiden for å starte på nytt og introdusere nye måter å organisere arbeidet på. Les videre for å finne ut hvordan du kan utvikle bedriften din videre.

Business, symbol, utdanning, løsning, tegn, hånd, inspirasjon, suksess, konseptuelle, oppfinnelse, kreativitet, kommunikasjon, gjennomføring, teamarbeid, suksess, tavla, folk, alternativ, bilder, fremtiden

1. Ha nødvendig verktøy tilgjengelig 

Sørg for at de ansatte har alt de trenger til arbeidet sitt. Dette bidrar til å holde motivasjonen deres oppe og reduserer risikoen for at de søker jobb andre steder. Gode hjelpemidler gir god flyt i driften. Nå som prisene på bærbare PC-er, nettbrett og bedriftsprogramvare stadig synker, og nettskyer gjør det mulig å jobbe fra alle steder der det finnes en Internett-tilkobling, er det virkelig ingen grunn til at utdatert teknologi skal være et problem. Likevel hevdet 66 % av personene som deltok i undersøkelsen, at mangelfullt eller dårlig utstyr hadde en negativ effekt på produktiviteten i arbeidet. 

2. Bedre nettsikkerhet 

Moderne bedrifter blir, blant annet på grunn av den minkende bruken av papir, stadig mer avhengige av teknologi. Hvis du ikke allerede har gjort det, bør du derfor prioritere nettsikkerhet i det nye året og sørge for at alle datamaskiner er godt beskyttet. Det er også viktig at alle ansatte læres opp til å være bevisst på sikkerhetsrisikoene som er til stede når de arbeider på nettet. De må informeres om de beste fremgangsmåtene for å sikre at systemene forblir trygge og at virus holdes unna.  

3. God planutnyttelse

Vurder et åpent kontorlandskap for å oppmuntre til samarbeid og idéutveksling. En slik løsning fører gjerne til at ansatte blir mer engasjerte og føler seg mer inkluderte. Hele 70 % av dem som deltok på undersøkelsen, sier at et kontormiljø der man kan jobbe enkelt og effektivt med kolleger, forbedrer produktiviteten. Samtidig sier 39 % at åpenhet er avgjørende for å skape en positiv arbeidskultur. 

4. Belønn de beste

Hvis du vil beholde dine ansatte, kan det være lurt å ta en prat med dem om hvordan du kan gjøre jobben enda mer interessant og attraktiv for dem. I undersøkelsen sa 38 % av arbeiderne at tilfredshet med ansvar og jobbtittel er blant de viktigste faktorene som bidrar til lojalitet overfor arbeidsgiveren. Du bør derfor sørge for at dine viktigste ansatte får rollene og belønningene de fortjener.

5. Si takk 

Sist, men ikke minst, er det viktig at du alltid viser at du setter pris på godt arbeid, både på tomannshånd og i offentlighet, slik at de ansatte føler seg verdsatt. Det koster tross alt ingenting å gi litt ros, og 26 % av de ansatte som deltok i undersøkelsen, sa at anerkjennelse får dem til å yte sitt beste.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form