Logo Lyreco

Slik får du mest mulig ut av den mobile arbeidsstyrken

Del på:
staples

Overgang til å arbeide mobilt er en tydelig trend i dagens kontormiljø. Arbeidsgivere som ønsker å tiltrekke seg de beste folkene, må være oppmerksomme på dette når de planlegger for en konkurransedyktig fremtid.

Work Smart, Work Mobile, en hvitbok publisert av kontorproduktleverandøren Leitz, påpeker at mange av dagens ansatte mener at jobben ikke er noe som de går til, men noe som kommer til dem. Dette handler om mye mer enn bare å jobbe hjemmefra, det handler om å arbeide på farten også. 

Å være åpen for denne mobile endringen vil gjøre at dine ansatte føler seg mer handlekraftige og engasjerte i rollen sin, samt at de vil føle at de har en god balanse mellom arbeid og fritid. Ikke bare det, mobile ansatte vil også kunne ta seg av kundens behov mye mer effektivt.

Business, laptop, dokumentet, utdanning, datamaskin, office, bok, papir, kunnskap, bok, teknologi, bibliotek, visdom, Universitetet, skrivebord, tabell, folk, skolen, uskarphet, data

Her er noen av de viktigste områdene å fokusere på:

Leder du ansatte på farten? 

Selv om du fortsatt må holde et øye med hva de ansatte driver med, må du også vise at du stoler på dem. Det vil bli vanskelig å lede de ansatte som er på farten, så du må implementere en annen holdning enn den som brukes overfor dem som jobber på kontoret. Gi dem en grad av fleksibilitet når det gjelder arbeidsmengde, og snakk med dem daglig (det være seg en telefonsamtale eller bare en e-post for å høre hvordan det går) slik at de ansatte føler seg mer selvgående. Fordi de har denne ekstra friheten, må du sørge for at de alltid vet hvem som bestemmer. Hvis arbeidet deres ikke er godt nok eller de er på etterskudd i forhold til tidsfrister, må du fortelle dem det. Led dem på armlengdes avstand, men vær forberedt på å ta kontroll over situasjonen hvis nødvendig. 

God kommunikasjon

Det er ikke nødvendig å ha folk rett foran seg for å holde kontakten med dem. Hvis du oppmuntrer til bruk av direktemeldingsapper, for eksempel Skype eller Lync, kan du ikke bare overvåke hva som skjer, men du kan også føre ansatte fra alle verdens kanter sammen for å samarbeide og utveksle ideer.

Rapportering

En rask daglig oppdatering på hva den ansatte har gjort, sammen med eventuelle hindringer eller suksesser, er en god grunnleggende måte for å holde kontakten og være oppdatert om den mobile arbeidsstyrken. Dette kan gjøres med en ukentlig halvtimes Skype- eller Facetime-økt hvis du og dine ansatte ikke er på samme sted i løpet av uken.

Endring av kontormiljøet

Å være åpen for den mobile overgangen og oppmuntre de ansatte til å få mest mulig ut av en ny måte å arbeide på betyr ikke at du åpner kontordørene på vidt gap og lar dem gå. Arbeidsgivere som virkelig verdsetter innovasjon og kreativitet, omformer miljøet på kontoret og skaper uformelle områder der mennesker kan møtes og dele tanker. 


Topp IT

Hvis du skal få mest mulig ut av en arbeidsstyrke som ofte er ute i felten, må du investere i teknologiverktøy som gjør de ansatte i stand til å gjøre jobben sin på en effektiv måte. Selskaper som det britiske teleselskapet BT oppmuntret til mobilt arbeid fra tidlig av og tilbyr stadig nyskapende IT-løsninger for å støtte sin mobile arbeidsstyrke.

Sikkerhet

Enhver arbeidsgivers mareritt er datatap eller tyveri. Det kan være mer utfordrende å ta vare på din konfidensielle eiendom når folkene dine er ute og bærer på mobilenheter fulle av uvurderlig informasjon. Vurder en administrert løsning for dine mobile enheter, med programvare, sikkerhet og kryptering som oppdateres sentralt, for å bidra til å fjerne denne kilden til stress. Staples Advantage tilbyr komplette løsninger innen dette feltet.

Med nøye planlegging, en liten investering og en endring i tankemåten om hvordan de beste arbeider, vil du være i stand til å få mest mulig ut av din mobile arbeidsstyrke.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form