Logo Lyreco

Plantronics - et problem som er for høylytt til å ignoreres

Del på:
Plantronics

Før kunne du bare lukke døren til kontoret når du ville ha fred og ro til å foreta en viktig samtale. Den tiden er forbi. Faktisk er det slik at mange av oss aldri har hatt et eget kontor. I dag foretar vi samtalene våre i travle, åpne kontorlandskaper, hjemme eller til og med mens vi er på farten.

Men støyproblemet har ikke forandret seg. Det ser ut til å følge oss uansett hvor vi er. For eksempel kolleger som snakker for høyt ved kontorpultene rundt deg. Eller lyden av en sirene fra gaten der du bor. Eller bare lyden fra livet i gatene mens du går til neste møte.

Ifølge Plantronics, spesialisten på lydenheter, påvirker dette oss i stor grad – støy kan redusere produktiviteten, øke stressnivået og føre til fysiske plager, for eksempel hodepine.

Så hva kan gjøres? Plantronics ser nærmere på problemer og løsninger støyveiledningen sin.

Den viser at vi kan bekjempe støy ved å se på tre viktige faktorer:

Menneskene

Alle burde kunne samarbeide profesjonelt i ethvert miljø uten å bli forstyrret av bakgrunnsstøy. Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke et hodesett eller en smart høyttalertelefon. Du kan også gå enda lenger ved å implementere løsninger for smartere møter og til og med opplæring i talepåvirkning.

Områder

Ved å gjøre deg kjent med egenskapene i ditt lydlandskap – det akustiske miljøet rundt deg – kan du gjøre endringer for å redusere støy. Dette kan innebære å velge hodesett med aktiv støyreduserende teknologi for å redusere de høyeste lydtoppene. Det kan ganske enkelt bety å sørge for at hjemmekontoret ikke ligger inntil de travle oppholdsrommene i huset.

Teknologi

Det å bruke teknologi som leverer den samme lydkvaliteten på tvers av flere enheter, gjør at du trygt kan foreta samtaler hvor som helst. Det å kutte ut uønskede lyder og få stemmene til å høres naturlige ut (selv når du foretar en samtale via en PC), vil sikre at mindre tid kastes bort under viktige konferansesamtaler.

Så ta deg tid til å lytte til ditt eget lydlandskap, og når du foretar ditt neste anrop, så kan du forestille deg hvordan det høres ut for personen i den andre enden.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form