Logo Lyreco

LEITZ: "JOBB ER HVOR DU ER."

Del på:
Leitz

"Work is where you are" er den siste "White Paper" rapporten fra Leitz som tar for hvordan kontorets rolle er i endring, og hvilke utfordringene og mulighetene som møter den mobile arbeideren, og har spesielt fokus på hvordan det å jobbe på et hjemmekontor kan bli enda mer attraktivt og produktivt.

"Å gå på jobb" har brukt å bety at man forflyttet seg til et fast sted for å utføre en jobb, for mange vil dette høre fortiden til. En alternativ definisjon på fremtidens arbeidsplass kan være "overalt hvor det er internett-tilkobling". Fremtidens arbeidsplass dreier seg om mer tilgjengelighet enn geografi.

 

Veksten av freelancere, og medarbeidere med høy utdannelse og teknisk innsikt, samt en økning av bærbart/mobilt utstyr har resultert i at man er mer eller mindre tilgjengelig hele tiden. Den nye normalen er at man jobber hvor som helst og når som helst.

"Leitz White Paper" rapporten bekrefter også at det tradisjonelle kontoret ikke forsvinner. Over 50 % utfører fremdeles over 80 % av sitt arbeid på et felles kontor, og nesten 25 % gjør alt sitt arbeid her.  "Jobb er hvor du er"-trenden fører til at arbeidsplassene er veldig forskjellige, både når det gjelder utforming og fasiliteter. Moderne bedrifter designer sine kontorer til å være multi-funksjonelle og forsterker bedriftsvaremerket og verdier på arbeidsplassene. Med dagens fleksible arbeidssituasjon, bør arbeidsplassen være en attraktiv destinasjon og et sted man har lyst til å være, og ikke et sted man må være. Oppdag Leitz WOW-serien, som vil gjøre arbeidsplassen spennende og fargerik, eller Leitz Corporate Identity-serien som har produkter som speiler bedriftens logofarge.

Å jobbe fra hjemmekontor blir mer og mer vanlig og populært. Det å ha riktige og stilige produktene er essensielt. For eksempel - nesten 60 % sier at justerbar, personlig belysning på arbeidsplassen er viktig, enda viktigere enn ergonomisk mus og tastatur. Oppdag Leitz Style Smart LED skrivebordslampe som automatisk justerer lysstyrken etter omgivelsene og som passer perfekt på et hvert moderne skrivebord.

Over 70 % ønsker at deres kontorutstyr skal matche interiøret og dekorelementer de har hjemme. Et effektivt hjemmekontor bør også bestå av plassbesparende løsninger som USB ladestasjoner med flere utganger, mobile ladere og utstyr for å holde orden på alle kablene. Sjekk vår omfattende og fargeglade Leitz WOW serie og Leitz Complete-serien som tilbyr praktiske løsninger for dine mobile enheter. 

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form