Logo Lyreco

La hjemmekontoret bli et naturlig midtpunkt for design og produktivitet!

Del på:
  • Leitz

Design spiller en økende rolle i alle aspekter av våre liv, og utstyr og tilbehør vi bruker på jobb er intet unntak. Det er gode grunner til at moderne bedrifter har fargerike og inspirerende kontorer. God design øker kreativiteten, påliteligheten og gir stor verdi og tilfredshet til brukeren.

Det er dokumentert at medarbeidere som er involverte i utformingen av arbeidsplassen, og valg av design har økt produktivitet. En studie fra Exeter University, ledet av dr. Craig Knight, bekrefter at de som påvirker valgene og utformingen av arbeidsplassen er 32 % mer effektive og føler seg lykkeligere og mer motiverte.

Sett ditt preg også på hjemmekontoret!
Det er ikke bare på arbeidsplassen folk verdsetter god design. White Paper rapporten «Work Smart, Work Mobile» fra Leitz, viser at i dag jobber flere utenfor standardkontoret. Opptil 78 % av den jobben som gjøres, utføres hjemmefra. Over 70 % av dem foretrekker at det kontorutstyret de benytter skal matche fargene og designet de har hjemme. Og hvorfor skal det være kjedelig og stygt? Det er ingen grunn til ikke å velge produkter med god design og farger som du liker.

De nye Leitz iLAM Home Office- lamineringsmaskinene i A4 eller A3 format er et flott valg. De lyser opp enhver arbeidsplass, hjemme eller på kontoret. De er tilgjengelig i fire flotte WOW-farger - slik at du vil finne en flott match til din interiørfarger. Med denne lamineringsmaskinen kan du forvente problemfri laminering med perfekt resultat. Oppvarmingstiden er kun tre minutter og du kan laminere lamineringslommer opp til 125 mikron tykkelse. Sjekk ut hvordan du enkelt kan laminere hjemme!

Unngå dokumentstopp med UDT!
Leitz iLAM Home Office lamineringsmaskiner og Leitz iLAM lamineringslommer med Unique Direction Technology (UDT) er en perfekt kombinasjon utviklet med perfeksjon i tankene! Uansett hva du velger å laminere - ulike diagrammer, tekstdokumenter eller bilder – UDT-lommene løser to vanlige problemer ved laminering: Feil innføring av lommen og feil temperaturinnstillinger. Patenterte retningspiler viser hvilken vei lommen skal føres inn. Ingen grunn til bekymring – pilene forsvinner etter laminering og er ditt bevis på at dokumentet er trygt forseglet.

LEITZ iLAM: PERFEKT OG ENKEL LAMINERING 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form