Logo Lyreco

Kensington - Takket være Kensington Solutions, vil MOBILITET definitivt bety produktivitet.

Del på:
kensington

Det moderne arbeidsmarkedet er helt unikt. Med hvert nytt teknologisk fremskritt, kan arbeidstakernes behov plutselig forandre seg. Moderne arbeidstakere har evnen til å være hyperproduktive fordi de kan gjøre jobben på kontoret, mens de pendler, på forretningsreiser eller mens de jobber hjemmefra, takket være smarttelefoner, nettbrett og ultratynne bærbare datamaskiner.

teknologi, utstyr, business, isolert, datamaskin, ingen person, elektronikk, moderne, enhet, tilkobling, moderne, telefon, kontor, data, plast, skjerm, maskiner, skjerm, skrivebord, Internett

Men all denne mobiliteten og allsidigheten kommer ikke uten å måtte ofre noe. Elegante bærbare datamaskiner og sportsbiler har ofte bare har én USB-port, og de fleste nettbrett har ingen. Kensington har et omfattende utvalg av Universal USB docking-stasjoner, USB-huber, Ethernet-adaptere og skjermkort som byr på en rekke enkle løsninger slik at alle kan holde seg på topp, uansett yrke.

Men disse enhetene er til liten nytte hvis batteriet går tomt. Så Kensington har også utviklet et komplett utvalg av veggladere og mobilladere for å sikre at smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen alltid er klar til bruk. Og for å forhindre eventuelle tyveriforsøk, er en bransjeledende Kensington Lock alltid den beste måten å sikre ikke bare selve den fysiske enheten, men også sensitiv informasjon som ville være langt vanskeligere å erstatte ved et eventuell brudd på datasikkerheten.

Business, kontor, mann, voksen, mennesker, innendørs, ansatte, rom, en, skrivebord, slips, portrett, executive, oppbevaring, corporate, ser, skuespiller, tillit, koffert, dress

Det skal ikke være et ork å ha med seg alle ens forskjellige enheter og tilbehør. Kensington-bagene passer til alle typer utstyr og alt nødvendig tilbehør. Enda viktigere er det at de er designet for maksimal komfort, med Contour™-serien spesielt designet for å redusere skuldertretthet med 35 %. Dette gjør den behagelig å bære med seg, enten turen går til kontoret eller du skal ut på en lengre forretningsreise. 

Om du jobber på kontor, hjemmefra eller på farten, blir du ikke mindre effektiv av denne friheten.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form