Logo Lyreco

HP - Vær produktiv uten anstrengelse med mobil HP-utskrift

Del på:
Hp

Skriv ut på kontoret eller på farten via smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC. Skriv ut med bare en berøring fra din NFC-aktiverte smarttelefon eller nettbrett.4 Skriv ut trådløst fra den mobile enheten – det er ikke nødvendig med ruter eller tilgang til lokalt nettverk.2 Gled deg over enkel utskrift fra smarttelefonen, nettbrettet og den bærbare PCen når du er på farten, med HP ePrint.3 Del utskriftsverktøy for høy produktivitet med alle på kontoret, med 10/100 Ethernet-tilkobling.

mann, voksen, bedrift, folk, innendørs, office ett rom, telefon, teknologi, portrett, ser, slitasje, kvinne, finans, tilkobling, medisin, vindu, handel, person

UTDANNING 
Vi ble umiddelbart begeistret for tanken om mobil utskrift fordi vi har sett en enorm oppgang i mengden utstyr studentene tar med seg på universitetet.
Mark Meszar, Senior ApplicationsAnalyst

TIPS FOR MOBIL UTSKRIFT:
Sørg for at din mobile utskriftsportal er knyttet til en kraftig server. Hvis organisasjonen i tillegg er stor, er det en god idé å rulle ut en ny mobil utskriftsprosess gradvis i stedet til hele selskapet på en gang.

PRODUKSJON 
Mobil utskrift var en av funksjonene vi ønsket da vi oppgraderte skriverne våre. Det gjør det mye mer praktisk, da noen av våre ansatte trenger å være mobile.
Sergio Avila, IT-spesialist

TIPS FOR MOBIL UTSKRIFT:
Fra et sluttbrukersynspunkt er det en god idé å opprette og distribuere visuelle hjelpemidler som viser hvert trinn som endres fra den eksisterende utskriftsprosessen. Alt du kan gjøre for å lette læringskurven, vil bidra til en grei overgangsprosess.

skjermen, datamaskin, telefon, pille, business, skjerm, smart, teknologi, trådløs, touch, enhet, bærbar PC, Internett, transportabel, kontor, hånd, kommunikasjon, penger, økonomi, utstyr

HELSEVESEN 
Alle ønsker å være på farten. Ingen ønsker å sette seg ned og koble til. Det er mye mer praktisk å ha mobil utskrift
Jim McNeil, Nettverk-ingeniør

TIPS FOR MOBIL UTSKRIFT:
Dagens programmer og banebrytende skrivere og nettbrett kan gjøre det enkelt å sette opp mobil utskrift. Hvis både skriveren og mobilenheten er på samme nettverk (eller kan kobles sammen gjennom en peer-to-peer-Wi-Fi-funksjon), bør bruk av mobil utskrift være enkelt og problemfritt.

mal, banner, design, desktop, vektor, grafikk, abstrakte, nummer, illustrasjon, stil, farge, dekorasjon, bill, symbol, element, tekst, sekvens, etikett, bilderammen, kunst

[2] Mobilenheten må være koblet direkte til skriverens trådløse nettverk før utskrift. Avhengig av mobilenheten kan det også være nødvendig med en app eller driver. Trådløs ytelse er avhengig av det fysiske miljøet og avstanden fra tilgangspunktet i skriveren.

[3] Sjekk nettbutikken for din kompatible enhet for å finne tilgjengelige nedlastinger. Krever Internett-tilkobling til en HP ePrint-aktivert-skriver. Skriveren krever registrering av ePrint-konto. App eller programvare kan være nødvendig. Trådløs drift er bare kompatibelt med 2,4 GHz. Utskriftstider og tilkoblingshastigheter kan variere. Bruk av trådløst bredbånd krever at man kjøper en egen tjenestekontrakt for mobilenheter. Kontakt tjenesteleverandøren for informasjon om tilgjengelighet og dekning i ditt område.

[4] Mobilenhet må støtte NFC-aktivert utskrift.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form