Logo Lyreco

HP EVERYDAY PAPERS: MOBIL UTSKRIFT ER FREMTIDEN

Del på:
Hp

I dagens travle digitale verden har det blitt stadig viktigere for oss å kunne skrive ut fra mobile enheter. Enten vi er ute av kontoret på møter eller redigerer dokumenter mens vi er på farten, er det frustrerende for mange at man ikke har tilgang til enkle utskriftsmetoder for mobile enheter.

berøring skjermen telefon, teknologi, Internett, trådløs, datamaskin, pille, laptop, elektronikk, skjerm, business, bærbar, folk, tilkobling, kvinne, informasjon, maskiner, hånd, voksen

Ansatte på reise vil ofte ha behov for å skrive ut ombordstigningskort, eller et dokument som må underskrives, for eksempel en presentasjon. Da er det hendig med en brukervennlig app som kan tilkobles alle skrivere.

Ansatte som jobber på ett sted, er hele tiden tilkoblet kontorskriveren. Imidlertid er det stadig flere forretningspersoner som reiser mye og har behov for å skrive ut ting når de ikke er på sin vanlige arbeidsplass. Fordelen med Happy2Print er at den er kompatibel med alle skrivermerker, forutsatt at skriveren har Wi-Fi eller Bluetooth. Glem alt med utallige apper for ulike skrivere – med Happy2Print trenger du bare én. 

Brukervennlighet er en annen stor fordel med Happy2Print-appen. Smarttelefoner har i mange år kunnet håndtere e-post, dokumenter og bilder, men utskrift har ikke alltid vært så enkelt. Med Happy2Print kan du legge igjen laptopen hjemme og jobbe med en liten og hendig smartenhet.

teknologi, Internett, telefon, sikkerhet, datamaskin, touch, data, elektronikk, ingen person, bedrift, trådløs, skjermen, utstyr, service, tilkobling, maskiner, passord, World Wide Web, enhet, skjerm

Gjennom utviklingen av Happy2Print, utskriftsappen for mobile enheter, håper International Paper og HP Everyday Papers at vi oppfyller behovene nåtidens arbeidsliv og livsstil skaper.

Happy2Print er tilgjengelig gratis på Google Play og iTunes. Den er kompatibel med alle skrivermerker, og gjør det enkelt for forbrukere å skrive ut dokumenter og filer direkte fra smarttelefoner eller nettbrett.

«Fremtiden er mangfoldig – papir og digital har hver sin rolle; mobil utskrift er ett av områdene hvor de møtes og utfyller hverandre.»

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form