Logo Lyreco

Exacompta - Organisering for dem som er på farten!

Del på:
Exacompta

En ny typearbeidstakere blir stadig flere innen europeiske bedrifter: Det er de som like gjerne arbeider hjemme, på hoteller, under reise eller hos sine kunder, som på arbeidsplassen. Man regner med at 25 % av alle europeiske arbeidstakere vil jobbe utenfor arbeidsplassen i 2016. Exactive® -serien er spesielt utviklet for personer som er mobile i sin jobb, og som ønsker verktøy som er praktiske og enkle å transportere.  

Business, voksen, gress, utendørs, mann, folk, en, konkurranse, kontor, livsstil, portrett, bevegelse, laptop, konsentrasjon, fritid, rekreasjon, avslapning, teknologi, utenfor, park

Exactive®-produktene er allsidige og funksjonelle, og kan brukes til å arkivere, presentere, ta notater og organisere dokumenter. Exactive®-produktene er alle laget i lette, solide og resirkulerbare materialer, som varer lenge og som er lette å transportere. Med sine stilrene og elegante design er de like tiltrekkende for menn som for kvinner, og de finner sin naturlige plass i et hvilket som helst arbeidsmiljø. Exafolioog Exawalleter konferansemapper av ny generasjon. Omslaget er i polypropylen, en god erstatning til tidligere modeller i skinnimitasjon. En rekke forskjellige lommer har plass til oppbevaring av dokumenter, mobiltelefon, nettbrett eller notatblokk, slik at du til enhver tid har alt for hånden. 

Exatravelog Exacaseer smarte arbeidsvesker med flere funksjoner. Exatravelhar et spesielt rom for bærbar PC, 6 rom med skilleark, samt en rekke forskjellige lommer for diverse tilbehør, penner, osv...Exacaseer en organiseringskoffert som er ideell for sortering av dokumenter og enkel transport. 

Office, business, møte, papir, graf, graf, arbeid, kvinne, teknologi, datamaskin, dokumentet, laptop, arbeidsplassen, komposisjon, teamarbeid, skrivebord, hånd, studie, papirarbeid, diagrammet

Exacard har uttakbare lommer og alfabetiske skilleark som kan omplasseres, og er den desidert mest praktiske løsningen for oppbevaring av visittkort. Den minste modellen er knapt større enn en lommebok, og kan legges i en hvilke som helst lomme! Exashow og Exaviewbrukes til oppbevaring og beskyttelse av dokumenter. Med Exashow kan man både gjøre presentasjoner uten datamaskin og ta notater. Exaviewer en praktisk dokumentmappe med stivt omslag og skilleark for enkel organisering av dine dokumenter. 

Exactive® er et uunnværlig merke for de som ønsker enkle løsninger i arbeidsdagen.

Del på:
Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form