Logo Lyreco

Send julehilsener til kundene

Del på:
  • HP papers

Nå når det nærmer seg julehøytiden, kan du fortelle kundene og kollegene dine hvor høyt du verdsetter dem med flotte, personlige julekort. 

Styrk kunderelasjoner og nettverket med kolleger som støtter deg. Du vet at innsatsen du gjør på dette området vil betale seg mange ganger. Spørsmålet er hvordan du skal gripe det an? Én ting vi ofte glemmer er at en liten gest kan ha store virkninger. Men det må gjøres riktig.

Julehøytiden er en super anledning til å fornye et gammelt vennskap, gjenvinne "top-of-mind" status med viktige personer eller ganske enkelt si tusen takk. Og et pent julekort er det perfekte verktøyet. Hvorfor?

4 fordeler med kort

  1. Det er enkelt og rimelig å produsere.
  2. Det kan gjøres personlig.
  3. Det inspirerer og legger til rette for mange forskjellige, kreative tilnærminger.
  4. Det er en konkret gjenstand. Noe som er ment å håndteres.

Det siste punktet er spesielt viktig i vår stadig økende virtuelle verden. Forestill deg det øyeblikket mottakeren får kortet ditt. Det vil være en virkelig sanseopplevelse:

Ta opp konvolutten, snu den for å se avsender og deretter sprette eller rive den opp. Dra ut kortet, åpne det. Se nærmere på trykket og grafikken når omgivelseslyset skinner på papiret og blekket.

Disse følbare og optiske reaksjonene går direkte til hjernen, som produserer finurlige, men kraftige følelser.

HP Colour Laser-papir
Et julekort er et av dokumentene hvor papirkvaliteten er like viktig som innholdet. Det er derfor der du må starte med valg av papir.

Vi anbefaler å bruke HP Colour Laser 200 gsm og høyere. Papiret har akkurat riktig tykkelse og stivhet, er superglatt og har en flott, hvit farge. HP Color Laser er utviklet for å gi overlegent resultat på enhver skriver, og vil gi deg utseendet og følelsen av et profesjonelt trykket julekort, med laserskarpe bilder og gnistrende høykontrastfarger.

HP Colour Laser-papir vil gi deg flotte presentasjoner, direktereklame, firmakort og andre viktige dokumenter. Se vårt utvalg av HP Colour Laser-papir nå.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form