Logo Lyreco

Parker er din livslange partner når du vil oppnå noe og skrive din egen historie

Del på:
Parker

PARKER har en lang historie med en unik kompetanse som har lagt grunnen for noen av bransjens mest minneverdige og nyskapende produkter de siste 125 årene. 

Skjønnheten som er forbundet med PARKERs omhyggelige utvalg av materialer og edle metaller – opptil sterlingsølv eller 18 karat solid gull på de mest eksklusive modellene – er forsterket med en manuell polering og andre dekorative behandlinger på de fleste av pennene. Edelstener og nye belegg med følbare effekter bidrar også til det eksklusive inntrykket på den prestisjetunge samlingen av PARKER-penner. Parker er en livslang partner for dem som vil oppnå noe og skrive sin egen historie.

Gi teksten et praktisk, morsomt og uttrykksfullt utseende, med Urban

Urbans dynamisk buede utforming gir et dristig og moderne utseende som ber om å bli lagt merke til. Urban har en spiss av rustfritt stål og er konstruert for både venstre- og høyrehendte personer. Pennen er utstyrt med Roller FreeInk-teknologien, som gir en uanstrengt glatt og trygg skriveopplevelse. Med Urban motvirker du derfor skriveblokkeringen. Den ergonomiske formen på hver Parker Urban fremhever en moderne og dynamisk stil. Den lakkerte hoveddelen og hetten i messing har også et asymmetrisk meislet mønster og er utstyrt med pynt av krom. Denne Parker-pennen er en praktisk og sofistikert gave.

Nå kan du nyte en ren og vakker skrift med en Parker IM-kulepenn

Parker IM er en moderne, elegant og profesjonell penn som alltid er klar til å bli med deg uansett hvor du skal. Den nyskapende Rollerball FreeInk-teknologien sikrer en utrolig jevn og intens skriveopplevelse, mens den smarte grafiske designen tar seg stilig ut. Den moderne utformingen gjør denne kulepennen til et stilig tilskudd til ethvert sett med skrivesaker. Den koniske formen, den dypsvarte lakkerte overflaten og gullpynten gjør denne Parker-pennen til en imponerende gave som viser at det står omtanke bak. Når du vender tilbake til arbeidet etter ferien, kan du gi uttrykk for din kreativitet og glede med en ren og vaker skriveopplevelse med Parker.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form