Logo Lyreco

GOD JUL MED LEITZ : Attraktive julegaver som passer til alle!

Del på:
Leitz

Visste du at det å gi en julegave i Asia har en helt annen tilnærming enn i Europa? For eksempel i Kina gir man aldri klokker i gave fordi det representerer at din tid renner ut. I stedet kan de velge å gi ferskener, som er det tradisjonelle symbol på lang levetid og evig ungdom. Men uansett hvor i verden du bor, kan Leitz tilby elegante og smarte julegaver som fungerer overalt og gjør dine kolleger, familie og venner glade!

Tips 1: Leitz Style notatbøker

Leitz Style notatbøker er i karakterisk, moderne design, og med myk børstet overflate. Velg mellom de tidløse fargene: arktisk hvit, garnet rød, celadon grønn, titanblå og satengsort. Praktiske egenskaper som gir optimal organisering av notatene, f.eks. penneholder og lukking med strikk, små selvklebende sidemarkører og integrert, utvidbar lomme på bakomslaget til løse ark og visittkort. 2 sidemarkører i tekstil og mye mer.

Tips 2: Leitz Complete høyttalere

Lytt til din favorittmusikk hvor som helst og når som helst med den stilige Leitz Complete bærbare mini høyttaleren. Enkel sammenkobling med trådløs Bluetooth-teknologi eller hodetelefonutgang. Leitz Complete mini høyttaleren er nå også tilgjengelig  i fire flotte WOW farger. Ideell for personlig bruk eller i jobbsammenheng, takket være innebygd mikrofon som du kan bruke for telefonmøter eller håndfri samtaler.

Tips 3: Leitz Complete ladere

Ha alltid smarttelefoner og nettbrett fulladet! Leitz tilbyr et omfattende utvalg av førsteklasses ladere som sikrer at du alltid er tilgjengelig når du er på farten. Velg den universelle bærbare Leitz Complete USB-laderen som  et godt alternativ til din julegaveliste. Umiddelbar strømforsyning for dine mobile enheter med 2 USB-porter og kapasitet på 5000 mAh.

Tips 4: Leitz Complete Smart Traveller

Leitz Complete Smart Traveller vesker - nok et Leitz tips til dine julegaver. Veskene er utviklet med den moderne forretningsreisende i tankene. De har høy kvalitet, er lette, romslige og slitesterke, og er smart utformet for effektiv organisering (f. eks. nettinglommer, pusseklut til skjermer  og navne-tag). De kan kombineres med andre produkter i Leitz Complete serien, og tilfredsstiller flyselskapenes krav til håndbagasje.

Tips 5: Click & Store bokser

Uansett hva din gaveliste inneholder, sørg for at alle julegavene pakkes inn på den den beste måten. Hva med å bruke en Leitz Click & Store boks? Et omfattende utvalg med størrelser og farger, hvor du helt sikkert  vil finne en som passer akkurat til dine ønsker og du får raskt en profesjonell og smart innpakning. Og senere vil boksene se ser flott ut overalt, på kontoret så vel som hjemme!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form