Logo Lyreco

Katrin fremmer god håndhygiene: Ikke glem papiret!

Del på:
Katrin

Med høstens ankomst følger influensasesongen. Jevnlig håndvask med såpe etterfulgt av tørking med et papirhåndkle er den mest effektive måten å redusere infeksjoner på. Studier viser at god håndhygiene kan reduserer sykefravær med opp til 50%. 

For å hjelpe folk til å holde seg friske og i jobb, er det avgjørende å sørge for at kontorbyggets toaletter er utstyrt med brukervennlige Katrin Inclusive-dispensere, med perfekt tilpassede tørkepapirprodukter av høy kvalitet fra Katrin. 

Uavhengig av sted, foretrekker 65 % av Europas befolkning å tørke hendene med papirhåndkle. Derfor er tilgang på papirhåndklær og toalettpapir den viktigste faktoren ved offentlige toaletter.

mennesker, voksen mann, innendørs, lovbrudd, siden, portrett, business, utendørs, byen, døren, to, koffert, bekvemmelighet, kvinne, street, slitasje, office, rom, transport
folk, en, voksen, innendørs, kvinne, slitasje, portrett, medisin, helse, kjøretøy, mann, bil, industri, lovbrudd, rom, hansker, mote, sykehus, inne, modellen

Nye prisbelønnede Katrin-dispensere

De nylig introduserte Katrin Inclusive-dispenserne tar høyde for behovene til et bredt spekter av brukere, inkludert barn, eldre og de som er syns- eller funksjonshemmede.

Dispenserne er enkle å bruke for alle. Det gjennomsiktige dekselet gjør det enkelt å se hvor skruer skal festes. Gjennomsiktige sider viser hvor mye papir som er igjen. Dette er tidsbesparende for byggets driftspersonell og sikrer en effektiv forbruk og god tidskontroll. 

Den nye Inclusiv Dispenser-produktserien har, etter kun kort tid på markedet, blitt prisbelønnet mange ganger. Produktserien har mottatt priser fra Tomorrow's Cleaning og Tomorrow's Facility Management, samt blitt tildelt Merket for god design ved Norsk design- og arkitektursenters årlige prisutdeling.

You only miss it when it’s gone

På samme måte som et manglende dørhåndtak, er det ingen som savner papiret før det er oppbrukt. Når det er oppbrukt, kan det ødelegge en ellers så perfekt arbeidsdag. Det er derfor vi i Katrin gjør alt som står i vår makt for å sikre at du aldri går tom.

For eksempel, har vårt Katrin Classic System 800-toalettpapir den samme størrelsen som en standard toalettrull, men er 5 ganger så lang. Med en Katrin Inclusive-dispenser, som har plass til 2 ruller, betyr det totalt 200 meter med toalettpapir. Men dette hjelper lite dersom du glemmer å kjøpe papiret. 

Så uansett hva du gjør, ikke glem papiret!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form