Logo Lyreco

Jobb med en plan

Del på:
  • Diversey

Det å drifte en virksomhet med mange lokasjoner er utfordrende. Det å sørge for at alle lokasjonene er riktig utrustet, har tilgang på forsyninger og er fokuserte på deres oppgaver krever nesten all tilgjengelig tid. Gjennom denne konstante utfordringen, er det ofte ett viktig område som blir nedprioritert; å sørge for rene og presentable omgivelser på hver enkelt lokasjon. Spesielt på de lokasjonene der kundene er tilstede, er det viktig å vise seg fra sin beste side, på alle områder.

På hver lokasjon finnes det gjerne et stor antall forskjellige rengjøringskjemikalier. Det å finne åtte forskjellige flasker med rengjøringskjemikalier fra fire eller flere merker på én liten lokasjon er ikke uvanlig. De ansatte på lokasjonene bruker deres egen erfaring og vaner hjemmefra til å takle det nødvendige onde også kjent som rengjøring. Når det oppstår et behov for rengjøring og det må skaffes rengjøringskjemikalier for å utføre arbeidet, handler de gjerne i nærområdet eller på nett for å finne rengjøringskjemikalier de er vant med å bruke. Med det stadig voksende utvalget av midler for rengjøring, øker også sannsynligheten for feilkjøp, misbruk, og følgende også en risiko for sikkerheten både for bruker og andre rundt.

Løsningen på denne utfordringen er svært enkel, men enda viktigere, den gir flere tilleggsfordeler.

«Implementere en skreddersydd renholdsplan»

Å implementere en skreddersydd renholdsplan, designet for å oppnå høyest mulig effektivitet for nettopp dine lokasjoner, vil sikre et konsekvent renhold. En plan som er godt innøvd og støttet på lokasjonen gjennom hele virksomheten, vil sørge for en trygg og effektiv rengjøring. Med et lite utvalg høykvalitetsprodukter vil du i stor grad kunne redusere kostnadene og arbeidsmengden knyttet til rengjøring, mens du på samme tid øker kvaliteten. 

Kort sagt, en skreddersydd renholdsplan vil gi deg:

Sammen med Diversey kan Staples hjelpe deg med å skreddersy en renholdsplan basert på innovative renholdsløsninger som for eksempel SmartDose doseringssystem, som sikrer riktig og trygg dosering av kjemikalier. Uansett behov vil vi kunne hjelpe deg med å maksimere kvaliteten på renholdet i din virksomhet, øke sikkerheten, og sist men ikke minst redusere dine kostnader.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form