Logo Lyreco

God håndhygiene på arbeidsplassen er veldig viktig.

Del på:
  • Katrin

Ifølge en studie som ble utført i USA og Storbritannia, er sannsynligheten for å spre virus større når du håndhilser enn når du kysser. Hvis du likevel vil håndhilse, er et av de mest effektive tiltakene for å hindre infeksjoner å vaske hendene dine regelmessig med såpe og tørke dem med et papirhåndkle.

De fleste infeksjoner blir spredt ved kontakt. Virus ogbakterier kan for eksempel overføresmed et håndtrykk eller via gjenstander som har blitt berørt av andre mennesker. Man må vaske og tørke hendene før man spiser og etter toalettbesøk. Studier viser at god håndhygiene kan redusere sykefraværet med opptil 50 %. 

Man bør også vaske hendene i andre situasjoner: etter bleieskift, etter å ha berørt dyr, etter besøk hos en syk person, etter utendørsaktiviteter og etter tilberedning eller servering av mat. For å hjelpe folk å holde seg friske og i jobb, er det viktig å sørge for at kontorbyggets toaletter er utstyrt med brukervennlige Katrin Inclusive-dispensere, med perfekt tilpassede tørkepapirprodukter av høy kvalitet fra Katrin. 

Uavhengig av sted foretrekker 63 % av Europas befolkning å tørke hendene med papirhåndkle. Derfor er tilgang på papirhåndklær og toalettpapir den viktigste faktoren på offentlige toaletter.

Visste du dette om håndvask?
Grundig  tørking av hendene er også en viktig del av god håndhygiene. Ifølge en studie om offentlige toaletter i Europa utført av Metsä Tissue i 2015, foretrekker nesten 70 % av europeerne å tørke hendene med papirhåndklær. En dispenser der man kan trekke ut ett og ett tørk, er det aller mest populære. Hygienestudien viste også at personer som bruker offentlige toaletter, setter pris på detaljer som papirhåndklær av høy kvalitet og dispensere som fungerer.

Håndvask er viktig

Visste du at en gjennomsnittlig kontorpult har 400 ganger så mange bakterier som man finner på et gjennomsnittlig toalettsete på en arbeidsplass?

Tørk hendene grundig

Visste du at håndvask i seg selv ikke er nok? Papirhåndklær fjerner bakterier mekanisk når du tørker hendene.

Mindre er mer – Produkter med optimal ytelse sparer ressurser
«Mindre er mer» er Katrins motto, og vi stiller høye krav til kvalitet og miljøvern i alle ledd når vi utvikler Katrins produkter. Et effektivt konsept for å redusere hygienemessig risiko til det minimale og spare ressurser gjennom mindre materialforbruk. Dette konseptet omfatter både papir, dispensere og tilbehør, og sørger for at de gjør jobben slik de skal. Dette er viktig på alle offentlige steder – ikke bare på kontorer, men også på skoler, restauranter, sykehus og industriarbeidsplasser av alle slag. 

Fordeler ved minimalt forbruk

Fordeler ved minimal hygienerisiko

Løsningen som gir bedre helse og hygiene på arbeidsplassen, er Katrins beste produktserie – System-serien. Katrin System er en løsning som omfatter toalettpapir, papirhåndklær og såpe. Den garanterer gode og hygieniske arbeidsforhold og god helse på arbeidsplassen. Katrin Classic System 800-toalettpapiret har for eksempelsamme størrelse som en standard toalettrull, men er 5 ganger så lang. Med en Katrin Inclusive-dispenser, som har plass til 2 ruller, betyr det totalt 200 meter med toalettpapir. Katrin Classic System Towel gir mer enn 700 tørk med papirhåndklær av god kvalitet. Og Katrin Foamwash 1000 ml er den perfekte såpen for alle arbeidsplasser. Alle disse produktene gir en førsteklasses brukeropplevelse når de brukes sammen med de matchende designdispenserne Katrin Inclusive.

Å kysse er hyggelig og ofte verdt å gjøre, men på jobben blir det helst håndhilsing. Derfor er det svært viktig å ta håndhygiene på arbeidsplassen på alvor. Det er det vi hos Katrin kan hjelpe deg med!

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form