Logo Lyreco

Effekten av WASHSPACE

Del på:

Dagens mest populære selskaper utmerker seg like gjerne på grunn av sine kontorområder som på grunn av produktene deres. Fra sklier, brannstenger og skumgroper til gourmetkaffe, videospill og hunder vandrende i gangene – det er arbeidsområdene som vanligvis får mye oppmerksomhet.

Men hva med det viktigste området av alle - toalettet? Dette beskjedne området er den eneste delen av arbeidsplassen alle fra administrerende direktører til praktikanter besøker flere ganger om dagen. Til tross for det er toalettet ofte forsømt av kontorledere og forbedres og optimaliseres sjeldent.

Ved å gjøre toalettet komfortabelt og rent kan organisasjoner redusere kostbare sykdomsperioder som kan redusere de ansattes produktivitet, forbedre de ansattes tilfredshet og samtidig gi kunder og besøkende et godt inntrykk. Det er her vi kommer inn i bildet.

I Staples sier vi: "better space leads to better work ". Dette gjelder selvsagt også toalettet - WASHSPACE.

Forebygging er alt

Black Woman Working from Home And Sneezing For Cold

I følge Verdens helseorganisasjon mister en gjennomsnittlig EU-ansatt mer enn 11 dagers arbeid i løpet av et år på grunn av sykdom, mens en annen studie fant at kostnaden av dette tapet i produktivitet er på ca. 2,5 % av det europeiske BNP, opp til flere milliarder euro per år.

I tillegg har det vært en økning i forekomsten med å arbeide mens man er syk. Flere enn halvparten av alle arbeidstakere innrømmer at de har dratt på jobb med influensa eller andre lett overførbare sykdommer. Dette påvirker ikke bare ytelsen for den ansatte som er syk, men det utsetter andre ansatte for virus som enten vil føre til andres fravær eller bidrar til fortsettelsen av trenden med å gå på jobb mens man er syk.

Noe som er enda verre, er at folk kan spre sykdommer uten engang å være klar over det. Influensaviruset kan overleve på harde overflater som dørhåndtak, konferansebord og kontorutstyr i opptil 72 timer, og viruset kan dermed spres gjennom hele arbeidsplassen før smittekilden selv viser symptomer.

Med et innbydende, velfylt WASHSPACE kan arbeidsgivere hjelpe de ansatte til å gjøre sin del for å stoppe spredningen av virus på arbeidsplassen. Studier viser at håndvask reduserer risikoen for influensa med opptil 50 % og risikoen for forkjølelse med 70 %. Det tar bare 45 sekunder å vaske hendene effektivt med kvalitetssåpe. Dette tar livet av 99,9 % av alle virus på hendene, mens papirhåndklær reduserer antall bakterier med nesten 80 %. WASHSPACE er stedet å begynne hvis en organisasjon ønsker å forbedre den generelle helsen og velværet hos sine ansatte.

Å dømme en bedrift etter toalettene

Public modern restroom , 3d rendering

Utover det å holde ansatte sunne, er et flott WASHSPACE viktig for kunder og klienter. Én studie fant at nesten tre fjerdedeler av forbrukere mener et skittent toalett gjenspeiler dårlig styring, mens to tredjedeler av forbrukere sa at skitne toaletter gir et dårligere inntrykk av selskapet, viser at bedriften ikke bryr seg om kundene sine og gir inntrykk av at de ansatte i selskapet er late eller slurvete.

Alt arbeidet og alle investeringene bedrifter bruker på å bygge varemerket sitt og tiltrekke seg kunder, kan skylles ned hvis deres WASHSPACE ikke er av en høy standard.

Et kjærkomment avbrekk

Mange selskaper har skiftet til mer åpne arbeidsområder, revet ned kontordører og kontoravlukker for å bidra til mer samarbeid. Som et resultat av dette kan det være vanskelig å finne ledige øyeblikk på jobb til pause og refleksjon. WASHSPACE er kanskje det eneste stedet på kontoret der en ansatt kan låse døren, få litt privatliv og la tankene vandre uten avbrudd. Derfor er dagens WASHSPACE like nødvendige for mental helse som de er for fysisk hygiene.

Ikke nok med det – WASHSPACE er et sted der arbeid blir utført: Nesten 40 % av de spurte i en undersøkelse oppga at de har sjekket og sendt e-poster fra toalettet. Smarttelefoner, nettbrett, og til og med bærbare PC-er er utstyr ansatte ofte bærer med seg hele dagen. For å dra nytte av at folk tar med seg enhetene sine til toalettet, installerer noen bedrifter hyller i avlukkene og sørger for god Wi-Fi-tilgang.

Når et WASHSPACE er rent og velfylt, hjelper det kunder og ansatte til å arbeide godt og føle seg vel. Finn ut mer om våre løsninger for toalettrommet og hvordan du kan bidra til et godt og sunt kontor. 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form