Logo Lyreco

Antibakteriell ergonomi fra SHERPA

Del på:

Møkkete overflater og ikke-ergonomiske arbeidsplasser har enorm effekt på helsen til ansatte og dermed også på deres produktivitet. Å ha ordentlige og riktige kontorutstyr til sine ansatte bør være en viktig sak for enhver virksomhet.

isolert, teknologi, ingen person, utstyr, business, glass, stål, plast, rikdom, desktop, makt, isolerte, viser, tilkobling, elektrisitet, papir, data, symbol, bærbar, bilde

Ved å være en produsent av høykvalitets og funksjonelle kontorprodukter, har DURABLE med sine display panelsystemer løsninger som tar vare på helsen og gir en ergonomisk arbeidsplass.

Display panelsystemseriene SHERPA® og VARIO® tilbyr rask og enkle tilgang til informasjon og dokumenter. Begge tillater rask utskiftning av panelene på grunn a deres pinne mekanisme. DURABLE tilbyr, med sine matchende informasjon og presentasjons displaysystemer til bruk på bordplater eller vegger, en stor variasjon av løsninger til bruk i alle områder. Hvor SHERPA® står for premium plastmoduler, tilbyr VARIO® displaysystem med pulverlakkert stål plater og er ideelle for bruk i områder som sliter mye på produktet.

Utforsk SHERPA® MOTION for maksimal ergonomi: «En galvanisert ball binder foten med panelene og lager et stabilt underlag som roterer 360, lesevinkelen er variabel fra 25° til 70°. Det roterende bord displaysystemet inkluderer 10 SHERPA® displaypaneler i A4 format som er passende for en rekke bruksområder. Bruk systemet på arbeidsplassen enten når du står eller sitter, kan plasseres mellom flere arbeidsstasjoner eller den kan forenkle og assistere daglige rutineoppgaver.   

innendørs, sykehus, medisin, rom, møbler, helsetjenester, pasient, innsiden, ingen person, kirurgi, sete, klinikk, medisinsk, stol, vindu, utstyr, gangen, lampe, tabell, teknologi

Ofte berørte overflater utvikler seg raskt til bakteriespredere, vanlige displaypanelsystemer er et godt eksempel på dette. SHERPA® BACT-O-CLEAN tilbyr et sortiment av displaypanelsystemer med antibakterielle egenskaper til bruk på bordplater eller på en vegg. Den stilige lyseblå foten og SHERPA® displaypanelene har begge antimikrobielle egenskaper og inneholder sølv og kopper ioner som effektivt motvirker vekst av mikroorganismer som E-Coli, MRSA, Listeria og Salmonella. SHERPA® BACT-O-CLEAN displaysystemer åpnes på to steder for praktisk innføring og fjerning av prislister, telefonlister, katalogsider etc.

Tom, tom, papir, tom, pad, dokumentet, notisbok, notat, bærbar, isolerte bilde rammen, design, business, illustrasjon, side, ark, office, ingen person, mal, data

Kontorutstyr som støtter økonomisk arbeid reduserer risikoen for spredning av bakterier er avgjørende for et godt kontormiljø. Med displaysystem fra DURABLE får du en perfekt kombinasjon av ett elegant design og fremragende funksjonalitet til en sunn arbeidsplass. 

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form