Logo Lyreco

Fellowes får nasjonen til å fungere godt

Del på:
Fellowes - work better

Dårlige arbeidsvaner skader virksomheten. Fordi 90 % av virksomhetens kostnader er arbeidskostnader, er det i vesentlig at du passer på virksomhetens mest verdifulle ressurser – dine ansatte. 

Som markedelederen innen ergonomiske løsninger for, og rundt arbeidsplassen, har Fellowes en holistisk innstilling til velvære på arbeidet og tilbyr et intuitivt spekter av produkter for å bidra til at dere arbeider bekvemt, trygt og produktivt.

Nylig forskning viser at europeiske bedrifter nå taper ca. EUR 42 milliarder årlig som følge av arbeidsfravær blant de ansatte* – det meste er forbundet med dårlige arbeidsvaner under bruk av datamaskiner, bærbare og nettbrett. Denne statistiske informasjonen alene gjør det klart at innføring av ergonomiske produkter er en enkel og lønnsom løsning av et dyrt problem!

Fra bordskjermer og bordstoler for bærbare, ryggstøtter og fothvilere, til håndleddsstøtter med  Microban®-antibakteriell beskyttelse, produkter som er godkjente av den britiske møbelforskningsforeningen FIRA**, tilbyr Fellowes løsninger for arbeidsplassen fra hodet til tærne, for å sørge for at du og dine ansatte sitter behagelig og arbeider bra.

God ergonomi kan bidra til virksomhetens resultater ved å bidra til:

    • økt produktivitet
    • bedre arbeidsånd
    • reduserte helseproblemer som følge av belastningsskader, overanstrengelse av rygg, nakke, håndledd og øyne, muskelsmerter og hodepine

 

FJERN RISIKOER FRA ARBEIDSPLASSEN DIN I FIRE ENKLE TRINN

virksomheten, arbeid, illustrasjon, isolert, skrivebord, stol, teknologi, mann, mennesker, utstyr, kontor, corporate, skuespiller, person, sjefen, bord, datamaskinen, kvinne, utdanning, industri

Se hvordan Emma satte opp den ideelle løsningen på arbeidsplassen sin

Ved å følge Fellowes 4-Zone Approach™ kan dine ansatte snart tilegne seg bedre kroppsholdning og arbeidsrutiner. Denne metoden beskriver ikke bare menneskekroppens fire nøkkelområder som er utsatte for problemer forbundet med arbeidsplassen - men noe som er enda viktigere, nemlig det at den gir råd om de mest effektive løsningene for å unngå arbeidsskader og forbedre velvære og produktivitet. Denne metoden foreslår den beste bordoppstillingen for å oppnå sunnest mulig kroppsholdning i forskjellige arbeidsmiljøer, samt de mest ergonomisk riktige produktene. 

LOVEN TILSIER AT: Arbeidsgivere er juridisk forpliktet (Europarådets direktiv 90/270/EØF ) å foreta risikovurderinger av arbeidsplassene og sørge for at de ansatte arbeider på en trygg og komfortabel måte, uansett hvor de arbeider.

Begynn å arbeide smart i dag ved å utføre en 5 minutters

illustrasjon, business, tilkobling, ingen person, sfærisk, design, ball-formet, symbol, hjul, Internett, isolert, data, vektor, vektor, kart, teknologi, presentasjon, World Wide Web, data, tid

*Dynamic Markets Research 2013 commissioned by Fellowes
** FIRA International is an Independent Ergonomic Consultancy. Products with this logo are accredited to EU Health and Safety Legislation: BS EN ISO9241/1995/Part 5; EC Directive 90/270 EEC and amends 2002

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form