Logo Lyreco

Velg fornuftig, velg Papermate økonomipakninger

Del på:
Papermate

Vårt fokus på miljøet i forbindelse med utformingen, produksjonen, markedsføringen og distribusjonen av produktene våre er med på å bevare ressursene og redusere miljøpåvirkningen. For å gjøre meningsfulle fremskritt og oppnå mer enn bare skrittvise miljøgevinster må man tenke nytt når det gjelder produkt og prosess.  I dag utvikler vi produkter og optimaliserer våre forretningsprosesser slik at det krever minst mulig av miljøet og påvirker det minst mulig.

datagrafikk, business, vertikale, finans, papir, vannrett ordre, ingen person, rikdom, utdanning, suksess, illustrasjon, tekst, data, plast, teknologi, penger, glasert, symbol, dokumentere

Dette fokuset på bærekraftig drift kommer til uttrykk ved våre mange fabrikkanlegg, hvor vi tar sikte på å gjøre anleggene mer effektive og samtidig redusere konsekvensene for de lokalsamfunnene vi bor og arbeider i ved å redusere avfall, vann og energiforbruk. Også produktene våre bidrar til det samme. Papermate-økonomipakningene er et perfekt eksempel på dette.

Papermate-økonomipakningene – vår løsning på en mer bærekraftig og effektiv virksomhet
Vi tilbyr et stort utvalg av økonomipakninger med Inkjoy og Flexgrip. Du velger fornuftig for din virksomhet og planeten når du velger en økonomipakning fremfor en pakke med en enkeltartikkel: det gir mindre påvirkning av miljøet i alle faser av produktets livsløp samtidig som det gir deg best mulig verdi for produktet.

Smart emballasje

Økonomipakkene optimaliserer pakkingen av produkter, reduserer mengden av kartonger, gir mindre avfall og reduserer miljøpåvirkningen uten at det går ut over poenget med emballasjen: å beskytte produktet og trekke oppmerksomheten til det.

Smart distribusjon

Når du bestiller flere produkter samtidig, reduserer det behovet for energi, materialer, produksjon og transport. Denne smarte distribusjonen fører til en mindre påvirkning av miljøet for bedriften.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form