Logo Lyreco

SURE®: "Renere med naturens kraft"

Del på:
Diversey

Renere omgivelser for ansatte og gjester. Beskytter helse og velvære. Tryggere og mer miljøbærekraftig, uten at det går ut over effektiviteten.

Rainbow, himmelen, landskapet, naturen, illustrasjon, fenomen, ingen person, storm, kunst, vann, fantasy, refleksjon, astronomi, fiksjon, månen, planeten, farge, fjell, regn, galaksen

SURE™, Lilleborgs komplette utvalg av plantebaserte, 100% biologisk nedbrytbare (* Fra en uavhengig OECD 301B-vurdering ) rengjøringsprodukter er utviklet nettopp for å gi deg akkurat dette! Sikrere i bruk, med miljøfordeler uten at det går ut over effektivititen, og en styrke for din merkevare.

Naturens kraft
SURE™ er et komplett utvalg av produkter utviklet for bedre rengjøringsresultater samtidig som de er sikrere for brukeren og miljøet. Med ingredienser fra fornybare kilder, tilfredsstiller SURE-produktene alle krav for rengjøring av kjøkken og ferdselsområder, samt håndhygiene.

blad, jord, ball-formet, vekst, spire, ingen person, miljø, flora, natur, økologi, miljø, fruktbarhet, sapling, evolusjon, tre, hage, bud, litt, rot, utendørs

For tryggere og mer bærekraftig rengjøring
Alle produktene benytter spesialutviklede sammensetninger for å sikre et komplett utvalg av effektive rengjøringsprodukter som også gir klare miljøfordeler. Majoriteten av de plantebaserte ingrediensene i Sure-produktene kommer fra biprodukter fra landbruksindustrien, spesifikt fra sukkerroer, mais, halm- og hvetekli, og kokosnøtter.

Der kategorien tillater det er SURE-produktene sertifisert med EU-blomst. Produktene er utviklet for å oppnå lavest mulig risikoprofil. Nesten samtlige rengjøringskonsentrater er uten fareklassifisering per nye EU-regler, og de fleste kan brukes uten hansker eller vernebriller, slik at brukerne kan føle seg trygge på at de alltid er vernet og sikret mot bieffekter.

Fra ekspertene du stoler på
Bedre rengjøringsresultater er garantert gjennom solid testing, og er basert på Lilleborgs og vår globale partner Diversey Care´s ekspertise og erfaring i utvikling av rengjøringsløsninger i strikte behov for effektivitet samtidig som de respekterer miljøet, våre liv og vår helse.

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form