Logo Lyreco

Reduser den negative innvirkningen bedriften din har på miljøet, ved å endre utskriftsvaner

Del på:
  • Hp

Bedrifter rundt om i verden jobber hardere enn noensinne med å bli mer miljøvennlige. Og det er det gode grunner til. Alle bedrifter, store som små, har en innvirkning på miljøet. I Storbritannia står bedrifter for 31 % av alle landets utslipp. Derfor er det viktig å ta hensyn til kloden både på jobb og når du er hjemme.  

Det er mange måter du kan redusere den negative innvirkningen bedriften din har på miljøet på. Noen eksempler er å kutte ned på bruken av vann og oppvarming eller å ta i bruk et omfattende resirkuleringsprogram. En flott måte å starte på er å se på utskriftsvanene på arbeidsplassen. Mange bedrifter tar en rekke utskrifter hver eneste dag, og den samlede innvirkningen dette har på miljøet, kan fort bli stor. Hvis du vil at bedriften din skal få mer miljøvennlige utskriftsrutiner, men ikke helt vet hvordan dere skal komme i gang, finner dere tips her om hvordan HPs skriverprodukter kan bidra til å gi dere mer kostnadsbesparende og miljøvennlige utskriftsvaner. 

Velg alltid resirkulerte produkter
Det sier seg selv at bedrifter kan bli mer miljøvennlige ved å resirkulere når dette er mulig. Dette kan imidlertid tas et steg videre ved å velge å kjøpe produkter som er et resultat av resirkulering, for eksempel papir og blekkpatroner. Mer enn 75 % av HPs blekkpatroner og 24 % av HP LaserJet-tonerkassetter er nå produsert med resirkulert plast fra en HP blekk- og tonerkassetter. 1 I 2016 resirkulerte HP over 102 000 tonn maskinvare og 17 000 tonn av blekk- og tonerkassetter. Målet, som ble satt i 2016, er å resirkulere 1,2 millioner tonn maskinvare og rekvisita innen 2025.

Minimer strømforbruket
Det er lurt å ta seg tid til å slå av elektrisk kontorutstyr når det ikke er i bruk. Ved å slå av lys, bærbare PC-er og kaffetraktere samt dra telefonladere ut av stikkontakten når de ikke er i bruk, kan dere begrense strømforbruket. Dette er særlig aktuelt når det gjelder skrivere. Heldigvis har HP-skriverne en egen dvalemodus samt en automatisk avslåingsfunksjon som bidrar til å redusere strømforbruket.  Dvalemodusen reduserer automatisk skriverens strømforbruk etter en angitt periode uten bruk. Skriveren går tilbake til normal strømtilstand når du sender en ny utskrifts- eller skannejobb. Automatisk avslåing, eller strømsparingsmodus, slår skriveren helt av etter en angitt periode (vanligvis to timer). Du må trykke på strømbryteren for å slå skriveren på igjen. Ved å ta i bruk disse to funksjonene kan du styre kostnadene på kontoret bedre.

 Velg en miljøvennlig skriver
Det finnes en rekke miljøvennlige skrivere på markedet. Hvis du virkelig ønsker at bedriften din skal ta mer hensyn til miljøet, er disse et godt valg, men det krever at dere er villige til å investere i dem. Hos Staples Solutions finner dere et stort utvalg av miljøvennlige skrivere og forbruksartikler fra HP. Gå til staplesnetshop.no, og velg en av de Easy on the Planet-godkjente produktene som hjelper både bedriften og miljøet.  Hvis du trenger hjelp, kan du ta kontakt med en av våre mange hyggelige medarbeidere, som gjerne gir deg råd. 

Utskrift på arbeidsplassen kan medføre høye kostnader, både når det gjelder miljø og økonomi. Ved å følge noen av disse tipsene og gjøre mindre endringer i hvordan dere skriver ut dokumenter på arbeidsplassen, kan dere skrive ut på en mer miljøvennlig måte.

1. Blekkpatroner med resirkulert plast inneholder 50–70 prosent resirkulert plast. HP LaserJet-tonerkassetter med resirkulert plast inneholder 10–20 prosent resirkulert plast

Del på:

Fortsett lesingen

Kontakt
close

La oss snakke sammen

Du kan ringe en Lyreco-representant på følgende nummer:

02272

Du kan også fylle ut skjemaet nedenfor, så vil en av våre representanter ta kontakt med deg innen kort tid.

Get help NO

Form